Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

Κοιτάτε κάτι "περίεργα" πράγματα.... "Βυθίστηκε" κάτω από άγνωστες αιτίες το καράβι με τα "χιλιάδες καλάσνικοφ"!!!!


Περίεργα πράγματα: Υπό μυστηριώδεις συνθήκες βυθίστηκε το πλοίο με τα χιλιάδες καλάσνικοφ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε περίπτωση που ο μαζάνθρωπος υποθέσει ότι το πλοίο.... έγειρε από το βάρος των...όπλων ας ανοίξει MEGA να δει διάφορες τύπου Σκορδά... 
Οι υπόλοιποι που... αρχίζουν να αναρωτιούνται να θυμούνται ότι το Σάββατο πλησιάζει νέα συγκέντρωση για.... ταραχθεί το σάπιο καθεστώς..

Θυμάστε την πραγματικά περίεργη υπόθεση του πλοίου με την επωνυμία «Νουρ Μ.» που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σύμης και που κουβαλούσε 55 κοντέϊνερ με χιλιάδες όπλα τύπου καλάσνικοφ και πυρομαχικά με προορισμό τη νοτιανατολική Μεσόγειο και που είχε επισκεφθεί και ο Υπουργός εμπορικής Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτηςγνωστός για τις διασυνδέσεις του με τους ψευδομάρτυρες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το «Νουρ Μ.» τελικά είχε κατευθυνθεί στο λιμάνι της Ρόδου όπου .....
κλιμάκιο ανδρών του Λιμενικού Σώματος και υπάλληλοι του τελωνείου Ρόδου έλεγξαν τα εμπορευματοκιβώτια με τα όπλα και τα πυρομαχικά, παρουσία των εισαγγελέωνΑπό χθες όμως το πλοίο δεν υπάρχει πλέον.

Το πλοίο βούλιαξε λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν από νωρίς το πρωί σε όλα τα Δωδεκάνησα και έχουν προκαλέσει… αρκετά προβλήματα κυρίως στις συγκοινωνίες αλλά όλα δείχνουν πως κάποιοι ΉΘΕΛΑΝ το πλοίο να βουλιάξει…
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών