Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

ΠΕΤΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΠΕΤΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ’ ΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!


??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Γράφει ο Αντίοχος

Θα σας μεταφέρουμε αποσπασματικά τα κομμάτια ενός δημοσιεύματος, ως απαντήσεις σε δικά μας ερωτήματα, ενός υποθετικού διαλόγου. Αρχινάμε:

Ερώτημα 1ον: Είναι αλήθεια ότι καταρρέει η ΝΔ;

Απάντηση: «Ωστόσο, όσοι φυσιολογικοί άνθρωποι δε ζουν σε γυάλες, όσοι βγαίνουν και μιλάνε με την κοινωνία και δεν έχουν πάθει «ιδρυματισμό» εντός των υπουργείων και του Μαξίμου, ξέρουν τι πράγματι συμβαίνει και πώς η κοινωνία αντιμετωπίζει τις πολιτικές εξελίξεις. Δε χρειάζονται γκάλοπ για να αντιληφθεί κανείς ότι η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είναι μειοψηφία στην κοινωνία».

Ερώτημα 2ον: Θα μπορέσει να σταθεί η κυβέρνηση την επομένη των ευρωεκλογών;
Απάντηση: «Με άλλα λόγια, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα...
αντέξει μέχρι το 2016. Κι εγώ πιστεύω ότι την Κυριακή θα κερδίζω το τζακ ποτ του Τζόκερ μαζί με το μπόνους των 3.000.000 και επιτέλους θα πάω στο Χόλλυγουντ θα αγοράσω την “La Ferrari”, την καλύτερη Ferrari, και θα πάω να την πέσω στην Σαρλίζ Θερόν. Τις ίδιες πιθανότητες μ’  εμένα έχει και η κυβέρνηση ν’ αντέξει μέχρι το 2016. Επειδή όποιος ζει μέσα στην  κοινωνία, όποιος ξέρει να ακούει την κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι η τιμωρητική ψήφος θα είναι τόσο βαριά που πολύ αμφιβάλλουμε αν θα μπορεί να σταθεί μετά  δικομματική κυβέρνηση».
Ερώτημα 3ον: Ποιες είναι οι προβλέψεις των ανθρώπων της πολιτικής πιάτσας (και όχι των κατά παραγγελίαν δημοσκοπήσεων) για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών;
Απάντηση: «Κάποιοι μάλιστα δεν αποκλείουν στις ευρωεκλογές να βγει πρώτο κόμμα η … Χρυσή Αυγή με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ και τρίτη και καταϊδρωμένη τη Νέα Δημοκρατία».
Ερώτημα 4ον: Που βαδίζει η ΝΔ;
«Εγώ πάντως στις συζητήσεις που κάνω δεν βρήκα ούτε έναν εκτός κομματικού περιβάλλοντος που να πιστεύει ότι θα κερδίσει η ΝΔ. Μην περιμένετε λοιπόν να σας πουλήσουμε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες… την αλήθεια θα σας λέμε πάντα και η αλήθεια είναι αυτή την φορά ότι με τα μυαλά που κουβαλάνε στην κυβέρνηση βαδίζουν προς μια οδυνηρή ήττα στις ευρωεκλογές».
Ερώτημα 5ον: Πετάει η Χρυσή Αυγή;
Απάντηση: «Ότι δηλαδή ουσιαστικά κανείς δε θα θέλει εθνικές εκλογές με τη Χρυσή Αυγή να «πετάει»…».
Τις απαντήσεις στα (υποθετικά) ερωτήματά μας, δεν τις δίνει κάποιος υπεραισιόδοξος συναγωνιστής, αλλά η αγαπημένη ιστοσελίδα του φον Αντωνάκη Σαμαρά, σε άρθρο της με τίτλο: «Τι θα γίνει αν η ΝΔ χάσει τις Ευρωεκλογές;». Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών