Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ... Ο Εθνικισμός θα ΝΙΚΗΣΕΙ παντού...


elam
Άσχημα μαντάτα από την Κύπρο μας, φέρνει το Ευρωβαρόμετρο. Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνά του, το 91% των Κυπρίων δεν έχουν εμπιστοσύνη στα κόμματα, το 82% δεν εμπιστεύεται τους βουλευτές, ενώ το 74% δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση.
Επίσης, το 97% των Κυπρίων χαρακτηρίζει την οικονομική κατάσταση στη χώρα «κακή» έως «πολύ κακή», ενώ μόνο το 3% εκφράζει αντίθετη άποψη. Για τους επόμενους 12 μήνες το 7% των Κυπρίων βλέπει βελτίωση της κατάστασης, το 72% επιδείνωση και το 19% στασιμότητα.
Στην ερώτηση για το πως είναι η....
προσωπική επαγγελματική τους κατάσταση, οι Κύπριοι σε ποσοστό 27% απαντούν «καλή» και 39% «κακή», την ίδια ώρα που οι μέσοι όροι των απαντήσεων στην ΕΕ ήταν 54% και 29%.
Απαντώντας σε ερώτηση για την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους, οι Κύπριοι σε ποσοστό 58% την χαρακτηρίζουν «κακή» έως «πολύ κακή», ενώ το 42% την χαρακτηρίζει «καλή» έως «πολύ καλή». Για τον νέο χρόνο, το 4% προβλέπει βελτίωση, το 50% επιδείνωση και το 42% στασιμότητα.
Για την κατάσταση της απασχόλησης, το 98% των Κυπρίων τη χαρακτηρίζει «κακή» έως «πολύ κακή», και μόνο το 2% θεωρεί ότι είναι «καλή». Για τους 12 επόμενους μήνες μόνο το 5% προβλέπει βελτίωση της κατάστασης στην Κύπρο στον τομέα της απασχόλησης, ενώ το 74% προβλέπει περαιτέρω επιδείνωση.
Στην ερώτηση σε ποιά κατεύθυνση κινείται η χώρα, το 64% των Κυπρίων θεωρεί ότι βρίσκεται σε λάθος πορεία, ενώ μόνο το 13% πιστεύει ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση. 
Στην ερώτηση, εάν η ΕΕ είναι υπεύθυνη για τη σημερινή λιτότητα το 77% των Κυπρίων απάντησε «ναι» και το 19% «όχι». 
Στην ερώτηση, εάν υποστηρίζουν την ΟΝΕ και το ευρώ, το 44% των Κυπρίων τάχθηκε υπέρ και το 52% κατά. Τέλος, εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μόνο το 17% των Κυπρίων, ενώ το 75% απάντησε «όχι».
Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά τα ευρήματα; Πως τελείωσαν τα ψέματα, ήρθε η ώρα του ΕΛΑΜ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών