Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014

Καλπάζει και στην Κεντρική Μακεδονία η Χρυσή Αυγή: 12,6% στις ευρωεκλογές από την αγαπημένη του Πρετεντέρη GPO


Στις εκλογές του 2012 η ίδια εταιρεία μας έδινε ποσοστό 3,1% και τελικά λάβαμε 7%. Με μια απλή αναγωγή καταλαβαίνει κανείς ότι το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής ξεπερνά το 25%!

Δημοσκόπηση στην Κεντρική Μακεδονία πραγματοποίησε η εταιρεία GPO και τα αποτελέσματα της έφεραν πολλούς πονοκεφάλους στο Μαξίμου. Σε μία περιοχή που παραδοσιακά είναι «κάστρο» της ΝΔ, αυτή ναι μεν προηγείται όμως η Χρυσή Αυγή δείχνει να είναι ανερχόμενη δύναμη, η οποία θα εμβολίσει το μνημονιακό στρατόπεδο.

Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης με την κατάλληλη αναγωγή στα έγκυρα:...


Για τις ευρωεκλογές
ΝΔ: 30,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 25,2
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,6%
ΚΚΕ: 7%
ΠΑΣΟΚ: 5,7%
ΑΝΕΛ: 4,4%
ΔΗΜΑΡ: 2,8%

Στην δημοσκόπηση που αφορά και εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να διατηρήσει τα ποσοστά που τις δίνονται, αφού έχει και στις δύο περιπτώσεις την χαμηλότερη συσπείρωση. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές η ΝΔ έχει συσπείρωση μόλις 59,1% με το 5,4% των ψηφοφόρων της να μετακινούνται προς την Χρυσή Αυγή, που συντόμως θα κυριαρχεί πολιτικά σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Η ΝΔ περίμενε ότι με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της εναντίον της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να «πλιατσικολογήσει» την εκλογική βάση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός. Όμως από ότι θα δείτε και στα αποτελέσματα, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο κρατάει, αλλά επεκτείνει αυτή τη βάση, έχοντας τα μεγαλύτερα ποσοστά της στην Νεολαία, γεγονός που εξασφαλίζει την μακροημέρευση του Κινήματός.

 
Για τις εθνικές εκλογές:

ΝΔ: 30,6%
ΣΥΡΙΖΑ: 25,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 11,9%
ΚΚΕ: 6%
ΠΑΣΟΚ: 5,3%
ΑΝΕΛ: 4,9%
ΔΗΜΑΡ: 2,6%

Γίνεται σαφές λοιπόν ότι η συγκυβέρνηση του μνημονίου καταρρέει, αφού ακόμα και σε μια περιοχή που παραδοσιακά τις έδινε μεγάλα ποσοστά, βρίσκονται κάτω από το όριο σχηματισμού κυβέρνησης. Ο δε τρίτος εταίρος, η ΔΗΜΑΡ, βρίσκεται εκτός βουλής και εκτός ευρωκοινοβουλίου, ενώ αντίστοιχα η Χρυσή Αυγή σαρώνει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών