Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014

Αναμένεται... Εθνικιστικό τσουνάμι. Σε Αθήνα και Πειραιά Σάββατο και Παρασκευή αντίστοιχα ανακοινώνονται οι μελλοντικοί Εθνικιστές Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες

Μια εβδομάδα πριν από τον επερχόμενο Εθνικιστικό σεισμό για τους πεσόντες Ήρωες των Ιμίων η Αθήνα θα ξανα-πλημμυρίσει από Εθνικιστές...

Εκδήλωση - παρουσίαση υποψηφίων

Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής που προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή απαντά με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, στον δήμο Αθηναίων και στον δήμο Πειραιώς.
Μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση των συνδυασμών "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία", "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη" και  "Ελληνική Αυγή για την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη" ήρθε η ώρα της Αττικής!
Την Παρασκευή 24/1 σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά θα....
πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Πειραιώς, Νοτίου Τομέα και Νήσων.
Το Σάββατο 25/1 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Κεντρικού και Βόρειου τομέα Αθηνών και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.
Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι!
Παρασκευή 24/1 Πειραιάς 19:00 Ξενοδοχείο Savoy (Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 93)
Σάββατο 25/1 Αθήνα 18:00 Ξενοδοχείο Crystal City (Αχιλλέως 4, Πλ. Καραϊσκάκη)

3 σχόλια:

  1. Η οποιαδήποτε κίνηση της Νουδουλοπάρικης συγκυβέρνησης έχει να κάνει πλέον ΜΟΝΟΝ με την άνοδο της Χρυσής Αυγής!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.. Και τον Τσίπρα του χεριού τους τον έχουν!! Αυτόν και σχεδόν όλους τους μεγαλο-επενδυτές καρεκλοκέντραυρούς του!! Ξαφνικά το ΣΤΕ θυμήθηκε την ΑΔΙΚΙΑ κατά των ένστολων και τους πετάνε το τυράκι τη δικαίωσής τους επειδή η συντριπτική τους πλειοψηφία ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! Γιατί ΔΕΝ δικαίωσαν κι άλλες τάξεις εργαζομένων που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ έχασαν τα χρήματά τους;; Άφησαν ελεύθερους τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και τώρα τους έβαλαν ταμπέλες επικύρηξης.. Κι ενώ τους ξέρουν ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ και που κινούνται.. Ο Ξηρός έκανε βολτες στις φυλακές και ρεβεγιόν με σαμπάνιες.. Μετά τον άφησαν ελεύθερο με ΞΕΑΘΑΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕς για το που θα χτυπήσει!! Το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού ταμειευτηρίου όπου εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ πήγαν σε ΗΜΕΤΕΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ μέρα με τη μέρα.. ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ μέχρι να γίνει η δίκη ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ (εκτός έαν κυβερνηθεί ο τόπος από ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!) ρε ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΪΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή δύναμη, καλή καρδιά με αντοχή γιατί θα μας βγάλουν την πίστη και πάνω απο όλα ΉΘΟΣ!
    Επίσης θα πρότεινα αν γινόταν στην εκδήλωση για την μαύρη επέτειο των Ιμίων να μοιραζόντουσαν κάποια έντυπα με τους υποψηφίους για τους δήμους της Αθήνας.
    Έτσι θα γνωρίζαμε και όσοι δεν κατοικούμε στο κέντρο ποιόν έχουμε για να ψηφίσουμε, αν δεν είναι εφικτό (μακάρι να γίνεται) τουλάχιστον να τα είχαμε κάπου στο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είπε και ο αδερφός του Ξηρού.. Δεν υπάρχει πλέον 17Ν και τέτοια πράγματα.. Απλά ο αδερφός του έκανε "συμβόλαιο" με αυτούς που τον απελευθέρωσαν.. Όσο για την ΝΟυΔούλα αυτή πάνω στον πανικό της βάζει τους βουλευτές της να εξυμνούν το καθεστώς της επταετίας μπάς και πάριε τίποτε χαμένα ψηφαλάκια από το ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΡΕΥΜΑ. Έχουμε ακόμα να δούμε, να ακούσουμε πολλά πράγματα από αυτούς τους ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών