Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

Το λένε και οι Σαμαροφρουροί του antinews: Πιο κοντά από ποτέ η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος
 
Εμείς, από την πρώτη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις έδειξαν άνοδο της Χρυσής Αυγής πάνω από 10%, στασιμότητα ή πολύ μικρή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και εξαφάνιση των κομμάτων-μαξιλαριών του συστήματος (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ΡΗΜΑΔ και Κόμμα Καμμένου), γράψαμε ότι η μόνη λύση για το σύστημα είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, την επομένη των εκλογών. Τώρα, το γράφουν σιγά-σιγά όλοι, ακόμα και το πιο σκληρό δημοσιογραφικό όργανο του φον Αντωνάκη, το antinews! 
 
Ιδού το σχετικό άρθρο, με τίτλο «Τα αδηφάγα του συστήματος ορέγονται τώρα κυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ» και τα συμπεράσματα δικά σας: 
 
«Η κατάσταση είναι τραγική και θα γίνει ακόμη χειρότερη αν... τα σενάρια που διαρρέονται από εδώ κι από κει γίνουν πραγματικότητα. Διότι μ’ αυτά που διαβάζουμε θα… μας βγει το μάτι κι άντε να τρέχεις στο ΕΣΥ για οφθαλμίατρο. Ο λόγος για την κυβέρνηση… μεγάλου συνασπισμού που, όπως διαρρέουν γνωστοί κύκλοι, είναι πιο κοντά από ποτέ. 
 
Μάλιστα, φέρεται να έχουν γίνει και συνεννοήσεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ώστε να απομονωθούν οι ακραίοι και των δύο κομμάτων και όλοι μαζί να βαδίσουν προς το κέντρο με αμοιβαίες υποχωρήσεις αλλά με κύριο στόχο τη… σωτηρία της πατρίδας. Δεν ξέρουμε αν αυτά τα διακινούν διάφοροι (αν)εγκέφαλοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πως σκέφτεται ο κόσμος. Μπορεί και να είναι αστεία για να περνά η ώρα, μόνο που οι Καρνάβαλοι είναι νωρίς για να παρελάσουν. Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα τους πάρουν με τις πέτρες και δεν θα τους γλιτώσουν ούτε τα ελικόπτερα. Αν ο κόσμος τη ΝΔ ανέχθηκε εξ ανάγκης τον Βενιζέλο να σουλατσάρει και να κοκορεύεται ως υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος, σίγουρα δεν θα ανεχθεί τον Τσίπρα να γίνεται ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα σε μια «ανώμαλη» συμμαχία με τη ΝΔ. Για φανταστείτε μόνο τον Διαμαντόπουλο – Παπασούρα να κάθεται στα ίδια έδρανα με την… Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και να μιλούν για… μόδα. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα». 
 
(ΥΓ): Αμ γίνονται και παραγίνονται! Μόνο του… σπανού τα γένια δε γίνονται. Όπως έγινε και η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που αν κάποιος την πρόβλεπε πριν από τρία χρόνια, σίγουρα θα τον περνούσαν για… τρελό!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών