Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

Η Κυβέρνηση (μας) δουλεύει.... Ολόκληρο τον Ιανουάριο ΟΥΤΕ ένα νομοσχέδιο ή πρόταση νόμου δεν έχει κατατεθεί από τους Υπουργούς του Σαμαρά..

Το "success story" των Σαμαρά - Βενιζέλου συνεχίζεται.

Πάμε να δούμε πώς περιγράφει το γεγονός της... οκνηρίας - για να μην πούμε τίποτα χειρότερο - το γαλάζιο parapolitika.gr

"Εξαλλοι είναι οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ με την συμπεριφορά των υπουργών που έχουν κατεβάσει μολύβια και δεν δουλεύουν. Στο πιο κρίσιμο εξάμηνο για την χώρα ο.....
πρώτος μήνας χάθηκε και οι υπουργοί δουλεύουν μόνο στα…κανάλια. Βουλευτές νησιωτικής περιοχής έλεγαν ότι ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την αυτοδιοίκηση …αραχνιάζει τρεις μήνες τώρα (!) στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και έρχονται αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάποιοι λένε ότι πίσω από καθυστερήσεις κρύβονται και προσωπικές κόντρες υπουργών. Πάντως, ο πρωθυπουργός έχει γίνει κοινωνός των παραπόνων και ετοιμάζει δράσεις."

Υ.Γ.
Έμειναν στις.... Άλπεις και στην Αράχοβα ακόμη οι Υπουργοί της δυστυχίας μας

Υ.Γ.2
Αν χρειαστεί βέβαια κάποια νομοθετική ρύθμιση για να μην συμμετάσχει υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές φυσικά και θα.... ξυπνήσουν απότομα όλοι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών