Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

Σαμαροφρουροί του antinews.gr: "Ότι και να κάνει ο Σαμαράς και η ΝΔ η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει..."

Την πλήρη απόγνωσή τους εκφράζουν ακόμη μια φορά τα γνωστά "γαλάζια παπαγαλάκια" του διαδικτύου για την κοινωνική απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος παρά την αναλέητη προπαγάνδα των ΜΜΕ και τις διώξεις του Αρχηγού και των στελεχών του.

Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το άρθρο του antinews "Ο Σαμαράς πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο του":

"Και σε άλλα επίπεδα υπάρχουν αποτελέσματα χωρίς πολιτική προέκταση. Η λαθρομετανάστευση υποχωρεί και οι λαθρομετανάστες μειώνονται. Αλλά η κυβέρνηση δεν το καρπώνεται πολιτικά. Γιατί; Μα διότι με τον τρόπο που το κάνει δεν εντυπωσιάζεται κανένας, ώστε να ταυτιστεί με αυτό. Ο κόσμος θα εξακολουθήσει να προτιμάει την Χρυσή Αυγή για αυτό το θέμα, παρά τον....
Δένδια. Πολύ απλά, η Χ.Α. το περνάει στον κόσμο, ενώ ο Δένδιας όχι. Στον στρατό κάναμε δοκιμή τους S-300 μετά από 15 χρόνια, αλλά είδαμε να καρπώνεται πολιτικά οφέλη από αυτό η κυβέρνηση; Το χρηματιστήριο ανεβαίνει σαν τρελό, αλλά θυμάστε τι οφέλη είχε ο Σημίτης από το χρηματιστήριο και τι βλέπει ο Σαμαράς τώρα; Τα spread πέφτουν, αλλά αντί για πανηγυρισμούς από τον κόσμο, ότι έρχεται η σωτηρία από τα Μνημόνια, ακούμε λοιδορίες.

Λοιπόν, κάτι δεν πάει καλά πολιτικά. Ο Σαμαράς πρέπει να βρει το καπέλο που βγάζει λαγούς. Κάνει την μια επιτυχία μετά την άλλη, αλλά ανεβαίνει η Χ.Α."


Υ.Γ.
Μόλις έρθουν οι κάλπες.... λαγός θα γίνει ο Σαμαράς για να μην τον λιντσάρουν οι ψηφοφόροι του αλλά και για να αποφύγει τους...."λύκους - λυκανθρώπους" που έρχονται!

1 σχόλιο:

  1. Τι να λέμε, έχει χεστεί στις επιτυχίες...
    Κάνει κανα δυό αυτονόητα και ρίχνει και εκατό κεραμμύδες στο κεφάλι των Ελλήνων μέσω φορολογίας, αλλοπρόσαλης πολιτικής στην παιδεία, ανοχής μέχρι τα όρια της συνενοχής με τους τραμπούκους της αριστεράς, φυλακίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σπονσοράρει τους λαθρομετανάστες (περίπτωση αντενοκούμπο -πως στο καλό τον λένε τέλος πάντων ) και φυσικά η λαθρομετανάστευση ΔΕΝ μειώνεται, απλά τους μεταφέρουν πιο πέρα και ίσως κάποιοι αλβανοί την κάνανε για τα χωριά τους.
    Ε μετά αναρωτιούνται τα όρνεα του antinews τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.
    Βέβαια απο την άλλη, με τέτοια όρνια κόλακες λογικό είναι να έχει τέτοια αποτελέσματα, οπότε όλα βαίνουν καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών