Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

Ο εξευτελισμός των Ελλήνων αστυνομικών από τον Δένδια και την κλίκα του


Ο εξευτελισμός των Ελλήνων αστυνομικών από τον Δένδια και την κλίκα του

Την απόλυτη αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και δη του αρλεκίνου Δένδια για τα υλικά και μέσα που βρίσκονται στη διάθεση των ανδρών της αστυνομίας, αποδεικνύει το κωμικοτραγικό γεγονός ενός ζευγαριού υπηρεσιακές μπότες.
Αστυνομικός που υπηρετεί στις ομάδες ΔΙΑΣ ζήτησε από τη Διαχείριση Υλικού ένα ζεύγος μπότες, διότι οι δικές του είχαν φθαρεί. Η υπηρεσία παρέπεμψε τον αστυνομικό στον υπεύθυνο της αποθήκης, προς ικανοποίηση του αιτήματός του, όπου και τον ανέμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: δεν υπήρχε ζευγάρι στο νούμερό του, με αποτέλεσμα να του δοθεί ένα ζεύγος από διαφορετικές μπότες!
Μ' αυτό τον αισχρό τρόπο αντιμετωπίζει το......
Καθεστώς εκείνους που έχουν αναλάβει το έργο της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών. Με ισχνά έως ανύπαρκτα μέσα, «γυμνοί» απέναντι σε πάνοπλους αλλοδαπούς εγκληματίες και αριστερούς τρομοκράτες, οι Έλληνες αστυνομικοί καλούνται να μπαλώνουν τις τρύπες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Βεβαίως τέτοιου είδους προβλήματα, δεν μπορεί ν' απασχολούν τον «πολύ» Δένδια. Εκείνος άλλωστε, στερείται χρόνου: προέχει να συκοφαντεί και να λασπολογεί το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και κυρίως, να παίρνει σβάρνα τις εκδηλώσεις και τα μνημόσυνα των σιωνιστών. Οι αγάπες δεν κρύβονται.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών