Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2014

Έξι Δήμαρχοι καταγγέλλουν την ανικανότητα του Δένδια - διαβάζοντας το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής -!


Ενιαίο μέτωπο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην ελληνοαλβανική μεθόριο, ανακοίνωσαν οι δήμαρχοι Φιλιατών, Πωγωνίου, Κόνιτσας, Νεστορίου, Καστοριάς και Πρεσπών, οι οποίοι ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και το υπουργό Εθνικής Άμυνας για το ζήτημα αυ­τό, καθώς θεωρούν ότι ο υπουργός Προ­στασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας είναι ανίκανος να προστατέψει τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Χαρακτηριστικό είναι  όπως 
καταγγέλ­λουν - «η φύλαξη των συνόρων είναι ελλιπέστατη, με αποτέλεσμα κάθε λογής κακοποιοί να..... εισέρχονται σχεδόν ανενόχλητοι, λεηλατώντας τις περιουσίες των πολιτών που με πολλούς κόπους απέκτη­σαν. Οι κάτοικοι πια είναι ανήμποροι να υπερασπιστούν τα στοιχειώδη αυτά ζη­τήματα και με κίνδυνο της ζωής τους πε­ριμένουν το επόμενο κάθε φορά χτύπη­μα».
Σε επιστολή που συνυπογράφουν οι έξι δήμαρχοι και την οποία έστειλαν το πρωί της Τρίτης στον Πρόεδρο της Δημοκρα­τίας, τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμά­των, καθώς και προς τους βουλευτές και τους· περιφερειάρχες Ηπείρου και Δυτι­κής Μακεδονίας, αναφέρουν χαρακτηρι­στικά ότι, «ενώνουν τη φωνή τους και σε συνεργασία με τους φορείς των αποδή­μων, θα κινηθούν από κοινού, ώστε να κάνουν ευρύτερα γνωστό το θέμα και να εντείνουν τις πιέσεις προς την κεντρι­κή εξουσία, διεκδικώντας το αυτονόητο για κάθε πολίτη, που είναι η στοιχειώδης ασφάλεια του».
Τα κοινά αιτήματα των έξι δημάρχων εί­ναι:
Να επιστρέφουν όλοι οι συνοριοφύλακες, όπως προέβλεπε το αρχικό οργανοδιάγραμμα των συνοριακών κέντρων. Να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήμα­τα, με προσωπικό, εξοπλισμό και μέσα. Να επαναλειτουργήσουν τα στρατιωτι­κά φυλάκια στην περιοχή. Να τοποθε­τηθούν ηλεκτρονικά μέσα, όπως θερμι­κές κάμερες και ραντάρ σε καίρια σημεία των συνόρων, όπου θα ελέγχεται η ροή των παράνομων μεταναστών. Να εντα­χθεί η ελληνοαλβανική μεθόριος στη δύ­ναμη Frontex, όπως τα ανατολικά σύνο­ρα της χώρας μας.

Ω, τι σύμπτωση! Αυτές είναι και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής! Βρε λέτε να είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ οι δήμαρχοι των περιοχών αυτών; Η μήπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο κόμμα που εκφράζει τα προβλήματα όλης της Ελλάδας και των παραμεθορίων περιοχών ειδικά που μαστίζονται από την εισβολή των λαθρομεταναστών;
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών