Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2014

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ; ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

pappoulias2
Τροφή για διάφορα σχόλια έδωσε ο πρόεδρος Κάρολος, όταν κατά τη χθεσινοβραδινή κοπή της πίτας των υπαλλήλων της προεδρίας, είπε τα εξής: «Φέτος, είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδίας για την συνεργασία. Θα θυμάμαι πάντα τις αναμνήσεις που εσείς μου δημιουργήσατε». Στο θόρυβο που έγινε και στις ερωτήσεις των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, έδωσε την εξής αινιγματική απάντηση: «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Θνητοί είμαστε. Που ξέρεις; Του χρόνοι ο φούρναρης μπορεί να μην έχει ξύλα για να ψήσει τις πίτες».

Λέτε να μας αφήσει μια ώρα (έναν χρόνο) αρχύτερα ο πρόεδρος Κάρολος; Όχι ότι ο ...επόμενος θα είναι καλύτερος (βάσει των σημερινών πολιτικών δεδομένων…), αλλά πράγματι, θα ήταν ευχής έργον!
(ΥΓ): Και για όσους μετρούν τα… κουκιά, δεν υπάρχει καμιά ανησυχία στη συγκυβέρνηση, στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ο πρόεδρος Κάρολος δεν ολοκληρώσει τη θητεία του. Διότι, στην 3η ψηφοφορία απαιτούνται 180 ψήφοι. Ή μήπως μόλις 174, λόγω της παράνομης προφυλάκισης του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών