Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΡΟΛΕ;

papoylias
Παρέμβαση στις αποφάσεις της… «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» έκανε ο πρόεδρος Κάρολος, κατά την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη ανταλλαγή ευχών με την «ηγεσία» των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (οι οποίοι στήνονται στην ουρά για να του υποβάλλουν τα σέβη τους, με ελαφρές υποκλίσεις…).
Την ώρα, λοιπόν, που βρέθηκε μπροστά του ο υπουργός «Δικαιοσύνης» Αθανασίου, ο πρόεδρος Κάρολος τον προέτρεψε… να πάρει κεφάλια. «Πρέπει να χτυπηθούν τα φαινόμενα διαφθοράς, πρέπει να παίρνονται κεφάλια», ενώ αναφερόμενος για τις υποθέσεις του Χρηματιστηρίου χαρακτήρισε αποκρουστικό το γεγονός της αθώωσης των εμπλεκομένων.
Η φράση «πρέπει να παίρνονται κεφάλια», ερμηνεύτηκε κατά το δοκούν: άλλοι είπαν ότι....
αφορούσε τους κατηγορουμένους για υποθέσεις διαφθοράς, άλλοι πως αφορούσε τους δικαστές που τους αθωώνουν, κι άλλοι ότι τους αφορούσε όλους.
Βεβαίως, σήμερα μπορεί να λέει ότι θέλει ο πρόεδρος Κάρολος, προκειμένου να ανακτήσει την χαμένη δημοφιλία του, αλλά καλόν είναι να μην υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Διότι, όταν έγινε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, ο ίδιος δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε ανεύθυνος πολίτης αυτής της χώρας. Ήταν βουλευτής του κόμματος επί των ημερών του οποίου έγινε το σκάνδαλο! Και δε θυμόμαστε να είχε πει τίποτα τότε…
(ΥΓ): Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι τα σέβη τους προς τον (τύποις) ανώτατο άρχοντα της χώρας, υπέβαλαν ο φον Αντωνάκης, ο… αντισυστημικός mister Tsipras, ο (άρτι αφιχθείς από πολυτελέστατο σαλέ των Άλπεων) πρόεδρος Πάνος και ο αρχικουκουές Κουτσούμπας (ο οποίος όταν θα κάνει την… επανάσταση θα καταλάβει πρώτο-πρώτο το Προεδρικό Μέγαρο…).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών