Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014

Η Αθήνα είναι πόλη Εθνικιστική..Η ΝΔ πιάνει πάτο στον Δήμο Αθηναίων όποιον κι αν κατεβάσει (μονοψήφια με Άδωνι, Δένδια, Όλγα Κεφαλογιάννη)


Σοκ στην ΝΔ: Πιάνει πάτο στον Δήμο Αθηναίων όποιον κι αν κατεβάσει (μονοψήφιο με Άδωνι, Δένδια, Όλγα Κεφαλογιάννη)

ΣΟΚ στην διαλυμένη ΝΔ από νέα δημοσκόπηση (που θα παραμείνει ασφαλώς μυστική ή μάλλον θα... αυτοκαταστραφεί προτού προκαλέσει νέα εγκεφαλικά). Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Παραπολιτικά", που τηρεί αυστηρή γραμμή Μαξίμου, το παιχνίδι στον Δήμο της Αθήνας είναι χαμένο για τους νεοδημοκράτες, όποιον υποψήφιο κι αν κατεβάσουν.
Όλα τα άλογα είναι ψόφια, με πρώτο και καλύτερο τον Σαμαρά, το κουτσό άλογο της ΠΟΛ.ΑΝ. που παίζει καταλυτικό ρόλο στη διάλυση του προδοτικού μορφώματος της ΝΔ (ξεπερνά ακόμα και τον Τζέφρυ που εξαφάνισε το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ). Ακολουθεί το δημοσίευμα των "Παραπολιτικών" αυτούσιο, για να αντιληφθεί ο αναγνώστης σε τι τραγική κατάσταση βρίσκονται τα ορφανά της Συγγρού:
ΣΟΚ! Αυτά είναι τα μυστικά ποσοστά της ΝΔ για τον Δήμο της Αθήνας! Ποια ονόματα μέτρησαν και τι αποτελέσματα βγήκαν! Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης που έχει κάνει η ΝΔ για.....
πιθανές υποψηφιότητες στο Δήμο της Αθήνας. Στο γαλάζιο στρατόπεδο παράγγειλαν μέτρηση για τους Γιώργο Καμίνη, Άδωνι Γεωργιάδη, Νίκο Δένδια, Όλγα Κεφαλογιάννη και Νικήτα Κακλαμάνη. Τα αποτελέσματα όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr έχουν ως εξής: 
- Nικήτας Κακλαμάνης 11%
- Όλγα Κεφαλογιάννη 8%
- Νίκος Δένδιας 7%
- Άδωνις Γεωργιάδης 5,6%
- Γιώργος Καμίνης 4% 

Εφημερίδα Παραπολιτικά - 3/1/13
ΥΓ-1: Καμία αναφορά στην υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής δεν κάνει η εφημερίδα. Αφού όμως τα ποσοστά της ΝΔ είναι μονοψήφια, τα δικά μας είναι σίγουρα συντριπτικά (όπως ακριβώς προβλέπει η δημοσκόπηση του zougla.gr που μας δίνει από την πρώτη Κυριακή τον Δήμο Αθηναίων)
ΥΓ-2: Σε σύντομη έρευνα που έγινε μεταξύ φίλων του κόμματος την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, όλοι επιλέγουν φανατικά για αντίπαλο τον Δένδια. Ο ίδιος σφύριξε κλέφτικα όταν το κόμμα τον πίεσε να κατέβει υποψήφιος, όπως και ο έτερος δελφίνος του Σαμαρά, Βορίδης. Τι φοβούνται;
ΥΓ-3: Προφανώς φοβούνται ότι θα διασυρθούν και θα καούν οριστικά τα όνειρά τους για αρχηγιλίκια και διεθνή καριέρα... οι ίδιοι άλλωστε έστησαν την σκευωρία της "εγκληματικής οργάνωσης" και τώρα πιέζουν νυχθημερόν τον Σαμαρά να θέσει εκτός νόμου το Εθνικιστικό Κίνημα.
Ξυπνάτε κολεγιόπαιδα, το παραμύθι σας τελείωσε, τον Μάιο τελειώνει και η πολιτική σας καριέρα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών