Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2014

ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Η ΝΔ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

SAMARAS-PROBATA
Τεράστιο πρόβλημα έχει η ΝΔ στον δήμο Αθηναίων! Εκεί που στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στριμώχνονταν οι υποψήφιοι, τώρα υπάρχει μεγάλη… ξεραΐλα. Κανένας δε θέλει να είναι υποψήφιος κι εκείνος που θέλει (ο Κακλαμάνης) δεν τον θέλει το κόμμα γιατί είναι σίγουρο πως θα χάσει. Γράφει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα»: 
«Άλυτος γρίφος για τη ΝΔ ο Δήμος Αθηναίων.
Η Συγγρού αναζητεί υποψήφιο για....
την πρωτεύουσα καθώς ο «εθελοντής» κ. Κακλαμάνης κάθε άλλο παρά ενθουσιάζει το Μαξίμου.
Άλυτος γρίφος παραμένει ακόμη για το Μέγαρο Μαξίμου η υποψηφιότητα της ΝΔ για τον Δήμο Αθηναίων, παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν διάφορα ονόματα στην πολιτική και δημοσιογραφική αγορά.
Η εμπλοκή είναι σοβαρή και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί από πλευράς ΝΔ το πρόσωπο που θα διεκδικήσει τον πρώτο δήμο της χώρας, που «στέλνει» και πολιτικά μηνύματα το βράδυ των εκλογών, οι οποίες μέχρι στιγμής είναι προγραμματισμένες για τις 18 (α’ γύρος) και 25 Μαΐου (β’ γύρος).
Παρά το γεγονός ότι επισήμως η ΝΔ διαμηνύει ότι δεν δίνει χρίσματα όπως το παρελθόν, σε ορισμένους κεντρικούς δήμους και μάλιστα στην πρωτεύουσα της χώρας η αρχική επιλογή ήταν να δοθεί η μάχη με πολιτικά πρόσωπα.
Αρκετά πρόσωπα βολιδοσκοπήθηκαν, αλλά εξ αρχής η άρνησή τους κυριάρχησε και έκλεισε κάθε συζήτηση. Τους τελευταίους μήνες είχαν ακουστεί και ονόματα υπουργών, όπως των κκ. Ν. Δένδια (Δημοσίας Τάξεως) και Αδ. Γεωργιάδη (Υγείας), αλλά και της κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη (Τουρισμού)…».
Γιατί άραγε δε βρίσκει υποψήφιο η ΝΔ; Δεν πιστεύω να πηγαίνει το μυαλό σας ότι φοβούνται τον Η. Κασιδιάρη; Μπα, κάτι άλλο θα συμβαίνει –άλλωστε οι νεοδημοκράτες είναι… παλικάρια και δε φοβούνται κανέναν-, αλλά που θα μου πάει, θα το βρω!
(ΥΓ): Υπάρχει λύση στον «άλυτο γρίφο»! Να τους μαζέψει όλους τους πολιτικά… μελλοθάνατους ο φον Αντωνάκης και να τους βάλει στον… κλήρο. Κι όποιον αποφασίσει η θεά τύχη (ή μάλλον… ατυχία) να είναι υποψήφιος, ας είναι!
ΚΙ ας σκάψει και τον πολιτικό λάκκο του, να είναι… έτοιμος!

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω ποιόν θα επιλέξουν τελικά για να σαρωθεί από τους εθνικιστές, αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους ο Κακλαμάνης τουλάχιστον έχει το θάρρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών