Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2014

Για λύπηση ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλος.. "Σας παρακαλώ...Ψηφίστε μας να μπούμε στην Ευρωβουλή γιατί αλλιώς....θα πέσει η κυβέρνηση"

Το Πολιτικό Συμβούλιο της "εγκληματικής οργάνωσης" όπως αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ το πρώην "δεξί χέρι" του Τσοχατζόπουλου, Α. Κάντας, συνδρίασε χθες για τις επικείμενες εκλογές (αυτοδιοικητικές - ευρωεκλογές) υπό τον Ε. Βενιζέλο.

Ο επικεφαλής των υπολειμμάτων του κλεφτό - ΠΑΣΟΚ περιέγραψε το διακύβευμα της διπλής εκλογικής αναμέτρησης του Μαϊου.

"Είναι μια ιστορική δοκιμασία για τη χώρα και κρίνεται η πολιτική σταθερότητα.".Μάλιστα απέρριψε τη θεωρία της παραδοσιακά χαλαρής ψήφου των ευρωεκλογών και επεσήμανε σύμφωνα με πληροφορίες ότι απ’ το αποτέλεσμα θα κριθεί «η συνέχιση της πολιτικής σταθερότητας»

Ο Βενιζέλος ξεπέρασε λοιπόν τον εαυτό του και γονυπετής παρακάλεσε τον.....
ελληνικό λαό και τους παρευρισκομένους να ψηφίσουν το απόκομμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο όχι μόνο να μην μπει στην Ευρωβουλή αλλά να πέσει και η κυβέρνηση!!

Βέβαια, μετά από την προσταγή του Μπόμπολα (βλέπε χθεσινό πρωτοσέλιδο), ο Βενιζέλος προετοίμασε τους "υπαλλήλους" του για ενδεχόμενη κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές ΔΗΜΑΡ - 58 Σημιτοφρουρών - Λοβέρδου και λοιπών "ανθελληνικών δυνάμεων" υπό κοινό ψηφοδέλτιο με το ΠΑΣΟΚ με σκοπό να γαντζωθούν για λίγο στην εξουσία.

Υ.Γ.
Το ΠΑΣΟΚ εξαϋλώθηκε πολιτικά - ηθικά - κοινωνικά και οσονούπω εκλογικά όσο και να προσπαθούν μεγαλονταβατζήδες και Σαμαράς να το κρατήσουν στη ζωή. Το μόνο που του μένει είναι μια χαριστική βολή για να γίνει σπονδή στην Αναγέννηση του Έθνους. Και θα έρθει στις επόμενες εκλογές. 

\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών