Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2014

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

samaras-haris1__article__article
Γράφει ο Αντίοχος.

Μια ακόμα ευκαιρία να αποσπάσει τα θερμά συγχαρητήρια των διεθνών σιωνιστών, βρήκε ο φον Αντωνάκης, με αφορμή εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ο πρόεδρός του Σουλτς και το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο (EJC), για το ολοκαύτωμα. Στην σιωνιστική αυτή εκδήλωση ο φον ήταν ο κεντρικός ομιλητής. Μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του EJC, Μοσέ Κάντορ και ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), Ρόναλντ Λόντερ. Κι όπως μας πληροφορεί σχετικά η επίσημη σελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), τα συχαρίκια έδωσαν και πήραν:  
«Για μία ακόμη φορά, οι ομιλητές εξήραν τη στάση και το θάρρος της Ελλάδας που μέσα από....
όλες τις δυσκολίες που περνά- αντιστέκεται σθεναρά στον ρατσισμό και τον νεοναζισμό. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου, Μοσέ Καντόρ, τόνισε ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την Ελληνική Κυβέρνηση αποτελεί παράδειγμα υπεράσπισης της Δημοκρατίας, το οποίο ελπίζουμε ότι θα δούμε να αναπαράγεται ανά την Ευρώπη, όπου όσοι ενστερνίζονται το μίσος, το ρατσισμό και την ξενοφοβία επιχειρούν τελικά να χρησιμοποιήσουν το δημοκρατικό σύστημα για να προωθήσουν τις σκοτεινές τους επιδιώξεις».
Νιώθοντας υπερήφανος για τους ύμνους που αφιέρωσαν σ’ αυτόν και την αρβυλοχουντάρα του οι νεκροθάφτες των λαών, ο φον πήρε το λόγο του και μέσα στην πρεμούρα του να φανεί ακόμα πιο αρεστός στα αφεντικά του, είπε –μεταξύ άλλων- ότι κυνηγάει τους «νεοναζί» στην Ελλάδα και στο… εξωτερικό:
«Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό. Τους πολεμάμε στην χώρα και στο εξωτερικό. Δεν θα τους επιτρέψουμε να ξαναδείξουν το άσχημο πρόσωπο τους».
(ΥΓ): Πάντως, ότι κι αν κάνει ο φον, κι όσα συγχαρητήρια και να εισπράξει από τους διεθνείς αφέντες, ένα δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει: να εισπράξει και τα συγχαρητήρια του ελληνικού λαού. Από τον οποίο, μόνο… μούντζες και κατάρες εισπράττει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών