Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2014

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΤΡΙΩΤΗ… ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΣΑΧΑΪΜΕΡ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ “ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”! ΑΜΗΝ!

1013832_10152185088559571_455185595_n

“Κλαίει η μάνα μου στο μνήμα…”

Στην κηδεία του ΠΑΣΟΚ, τα πρόσωπα μαρτυρούν την απ-ΑΛΛΑΓΗ!… Δείτε την έκφραση του Σκανδαλίδη: τα λέει όλα… Το κακό με όλους αυτούς τους «επιζώντες» είναι πως δεν έχουν ακόμα αντιληφτεί ότι παραμένουν άταφα πολιτικά πτώματα…  
Δικαίως το ΠΑΣΟΚ αποσυντίθεται, καθώς είναι το κόμμα που συνειδητά υποδούλωσε την πατρίδα μας μέσω του Μνημονίου στους Γερμανούς, στην ΕΕ και στο ΔΝΤ. Το 43,92% των ψήφων που είχε πάρει στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 (πριν από μόλις τέσσερα χρόνια, που όμως φαίνονται σαν να έχουν περάσει… δεκαετίες!) έγινε....
12,28% τον Ιούνιο του 2012. Οι 160 βουλευτές του 2009 έγιναν μόνο 33 τον περσινό Ιούνιο και από αυτούς απέμειναν στο ΠΑΣΟΚ μόλις 27 ένα χρόνο αργότερα.
Τα γεγονότα δείχνουν ότι θα επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις που θέλουν το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να παίρνει μονοψήφιο ποσοστό ψήφων. Αν όντως συμβεί αυτό, ο βαθύτατα ένοχος από πολιτική σκοπιά για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ πρόεδρος του, Βαγγέλης Βενιζέλος, θα περάσει στην Ιστορία ως ο «νεκροθάφτης» του κόμματος.
Στο κακό ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ… Και να μην μας γράφετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών