Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 30, 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ – ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

1501581_261903960641220_1055190529_o
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι μισέλληνες της Αριστεράς φροντίζουν καθημερινά να επιβεβαιώνουν τον παρακρατικό - συστημικό τους ρόλο. Το εθνικιστικό τσουνάμι όμως του Σαββάτου αναμένεται να παρασύρει κάθε "βρωμιά" στο διάβα του. 

Και αλλοίμονο όσοι σταθούν απέναντί μας.

Ξεσκεπάστηκε –για μια ακόμα φορά- ο παρακρατικός ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ και των κουκουλοφόρων μετωπικών του οργανώσεων, που δρουν με διάφορες ονομασίες, όπως οι καταζητούμενοι.
Έτσι, στην επίσημη χαβουζοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύθηκε το κάλεσμα και η σχετική αφίσα, για αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα το Σάββατο, «ενάντια στην πανελλαδική φασιστοσύναξη στη Ρηγίλλης με αφορμή την επέτειο των Ιμίων». Για ξεκάρφωμα, οργανώνουν και μια συγκέντρωση-φόλα την Παρασκευή στο Κερατσίνι. Ο σκοπός τους είναι.....
προφανέστατος: θέλουν να διευκολύνουν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ «ενόψει των δύο συγκεντρώσεων» και «του κινδύνου επεισοδίων και διασάλευσης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης», να επιτρέψει τις συγκεντρώσεις αλλά να απαγορεύσει τις πορείες (στα σκυλιά του παρακράτους θα επιτραπεί τελικά να κάνουν πορεία, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία), να αποκλείσει τους πλησιέστερους σταθμούς του μετρό, να απαγορεύσει την κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σ’ ολόκληρο το κέντρο της πόλης και όλα τα υπόλοιπα που εφαρμόζει το ψευδοκράτος για να σαμποτάρει τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.
Ιδού το ξεμπρόστιασμα του συριζο-αριστερού παρακράτους:
«Παρασκευή στο Κερατσίνι, Σάββατο στο Σύνταγμα: Υψώνουμε τείχος στους φασίστες
Διπλό κάλεσμα από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Επιτροπών, Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά για πορεία στο Κερατσίνι την Παρασκευή 31/1 – απάντηση στην προσπαθεια των νεοναζί να ξαναβγούν στο δρόμο – και στο Σύνταγμα το Σάββατο 1 Φλεβάρη, ενάντια στην «πανελλαδική φασιστοσύναξη στη Ρηγίλλης με αφορμή την επέτειο των Ιμίων».
…Έστειλαν έτσι σε όλους και όλες το μήνυμα ότι θα επιχειρήσουν να διαλύσουν με δολοφονικά χτυπήματα τις οργανώσεις του κινήματος και συνεχίζουν τις προκλήσεις καλώντας σε πανελλαδική φασιστοσύναξη το Σάββατο 1 Φλεβάρη στη Ρηγίλλης με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.
Η Χρυσή Αυγή δεν αισθάνεται τυχαία ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για να προσπαθήσει να ξαναβγεί στο δρόμο. 
Είναι η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης η οποία και οδήγησε στη δολοφονία των 12 προσφύγων στο Φαρμακονήσι, η καταστολή και η τρομουστερία που δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για τους νεοναζί. 
Η φτώχεια, ο ρατσισμός, ο φόβος, δημιουργούν έφορο έδαφος ώστε να αυξάνουν την επιρροή τους και να οργανώνουν τάγματα εφόδου ενάντια σε όποιον θεωρείται διαφορετικός αλλά και σε όποιον αντιστέκεται.
Δε θα το επιτρέψουμε. Το αντιφασιστικό κίνημα αντιδρά άμεσα και μαζικά και θα αποτρέψει την επανεμφάνιση στους δρόμους των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. 
Όσοι και όσες αγωνιζόμαστε ενάντια στο ρατσισμό, τη φτώχεια και την ανθρωποφαγία, όσοι και όσες δίνουμε τη μάχη για μια κοινωνία αλληλεγγύης, ισότητας και ελευθερίας, υψώνουμε τείχος στους φασίστες για να τους στείλουμε εκεί που πραγματικά ανήκουν, στον σκουπιδοντενεκιέ της Ιστορίας. 
Καλούμε:
Την Παρασκευή 31/1, στις 18:00 στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι (Π. Τσαλδάρη) στη συγκέντρωση που καλούν ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Κερατσινίου-Περάματος-Δραπετσώνας καθώς και άλλοι φορείς, συλλογικότητες και συνελεύσεις.
Το Σάββατο 1/2, στις 18:00 σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στην οποία καλούν αντιφασιστικές συλλογικότητες και συνελεύσεις.
Σαχζάτ, Παύλο … δεν ξεχνάμε.
Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας, έξω οι φασίστες από τις ζωές μας.
Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών, Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά».
(ΥΓ): Κόντρα στις αντιξοότητες και τα τεχνητά εμπόδια, σε πείσμα ψευδοκράτους και μαρξιστικού παρακράτους, να είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών