Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2014

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ – ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ!

1520755_259753070857112_1513592173_n
Προχθές, σας ενημερώσαμε για ξυλοδαρμό αναρχοκομμουνιστή μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, από… συντρόφια του. Χθες, είχαμε και δεύτερο κρούσμα, με το θύμα του ξυλοδαρμού να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας! Αναφέρει σχετικά η γνωστή ιστοσελίδα του Σόρος:

«Ενημέρωση για τον ξυλοδαρμό του συντρόφου Γ. Ναξάκη
Σήμερα Κυριακή 5/1 στις 18.30, έξω από την Α΄ πτέρυγα ο αναρχικός σύντροφός μας Γ. Ναξάκης έπεσε σε ενέδρα και....
ξυλοκοπήθηκε από τουλάχιστον 5 μέλη της ΣΠΦ (Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς) που κρατούσαν παλούκια. Ο σύντροφος έχει μεταφερθεί σε εξωτερικό νοσοκομείο».

Την είδηση υπογράφουν οι εξής φυλακισμένοι αναρχοκομμουνιστές: Μπάμπης Τσιλιανίδης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Τάσος Θεοφίλου, Δημήτρης Πολίτης, Φοίβος Χαρίσης, Αργύρης Ντάλιος, Γιώργος Καραγιαννίδης, Ανδρέας- Δημήτρης Μπουρζούκος, Αλέξανδρος Μητρούσιας, Γρηγόρης Σαραφούδης.
Ο Ναξάκης, είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική στις 30/04/2013 σε καφετέρια στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, μαζί με άλλους, για ληστείες («απαλλοτριώσεις»), για λογαριασμό των αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών. 
Ενδεικτικό του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που υπάρχει στον χώρο, είναι και το κλείσιμο του σχολιασμού της είδησης από την παρακρατική ιστοσελίδα, υπό τον φόβο να βγουν άπλυτα στη φόρα:
«Κλείνουμε το σχολιασμό
Επειδή δε θέλουμε το indymedia να μετατραπεί σε μια διαδικτυακή αρένα απειλών και ύβρεων, στο συγκεκριμένο άρθρο δε θα επιτρέψουμε το σχολιασμό. Αναγνωρίζοντας ωστόσο τη σοβαρότητα του γεγονότος…».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ο καυγάς γίνεται αφενός μεν για τα πολλά χρήματα των ληστειών και αφετέρου γιατί τα μισά συντρόφια υποπτεύονται τα άλλα μισά ότι καθοδηγούνται από το κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες. Και όχι μόνο τις «ελληνικές»…
(ΥΓ): Αλήθεια, που τα βρήκαν τα παλούκια μέσα στον Κορυδαλλό οι ληστοτρομοκράτες; Μήπως τους τα έδωσαν οι «φύλακες»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών