Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά απαγορεύει την είσοδο στις εκδηλώσεις των Θεοφανείων στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά την επιτρέπει σε gay-κίναιδους και αναρχικούς...

Αυτή είναι η "αστική δημοκρατία" σου νεο-Έλληνα που θα πρέπει να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ για να ξαναχτίσεις στα ερείπιά της τη μελλοντική αμεσοδημοκρατία - με τη Χρυσή Αυγή να αποτελεί μοναδικό φορέα που μπορεί να την υλοποιήσει - που θα φέρει την Αναγέννηση του Έθνους.

Σήμερα, ανήμερα των Θεοφανείων, αντιπροσωπεία από την Τοπική Οργάνωση Πειραιά της Χρυσής Αυγής, παρουσία των βουλευτών Νίκου Κούζηλου και Ηλία Κασιδιάρη παρακολούθησετην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.
Αν και δεν είχαν λάβει πρόσκληση από το Δήμαρχο που έχει μετατρέψει τον Πειραιά σε Καμπούλ, οι εκπρόσωποι του Κινήματος, ακολουθώντας την πάγια τακτική, δεν ανέβηκαν στην εξέδρα των "επισήμων" αλλά παρακολούθησαν την τελετή μαζί με το χριστεπώνυμο πλήθος.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Συναγωνιστές - μέλη και βουλευτές - δέχθηκαν τα συγχαρητήρια για τη στάση τους μέχρι σήμερα με τον κόσμο να τους ζητά να οξύνουν περίσσοτερο τη στάση τους και να συνεχίσουν τον Αγώνα τους.

Την ίδια ώρα στον Πειραιά που αρνήθηκε την.....
παρουσία των μελών της 3ης πολιτικής Δύναμης της Χώρας, και οσονούπω Πρώτης, παρήλαυναν όλες οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ και ΑΝΩΜΑΛΕΣ ομάδες...

Στη μια άκρη κίναιδοι "εκδήλωναν" τα συναισθήματά τους πετάγοντας ρυπαρά φυλλάδια (είδηση ΕΔΩ - Δεν βάζουμε φωτογραφία γιατί λόγω της ημέρας, αλλά και αποστροφής, θα προστατεύσουμε το κοινό) και από την άλλη η όμορη ανθελληνική - εκφυλιστική ομάδα αναρχικών (10 άτομα) που ανάρτησε και... πανό. (είδηση ΕΔΩ)

Φυσικά η Αστυνομία δεν παρενέβη για να τους εκδιώξει ή να τους συλλάβει - μήπως μοίραζαν τρόφιμα σε Έλληνες για να τους αποκλείσουν...; - και ο άθλιος δήμαρχος είχε το θράσος μετά από όλα αυτά σε δηλώσεις να αναφερθεί... εναντίον της Χρυσής Αυγής..

Ο εμετικός αυτός συρφετός των υποτακτικών - ελαφροδεξιών του Πειραιά σύντομα θα αποτελεί μια "μαύρη σελιδά" στην ιστορία του ιστορικότερου λιμανιού της Χώρας.

Δείτε δηλώσεις...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών