Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 13, 2014

Economist: "Προσοχή... Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει συνεχώς"


Economist: «Προσοχή, ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!»

Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν πολλάκις εκφράσει την ανησυχία τους για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Η σύμπτωση απόψεων με τα διεθνή κέντρα αποφάσεων που πρόσταξαν το στήσιμο της σκευωρίας εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών βεβαίως δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είναι παγκόσμιο φαινόμενο τα κατά τόπους ΜΜΕ να υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, πόσο μάλλον τα διεθνή.
Σε άρθρο του, λοιπόν, ο Economist αναλύει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας αυτό που όλοι έχουν καταλάβει, αυτό που οδηγεί την συγκυβέρνηση του μνημονίου στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος είναι ότι....
η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ανεβαίνει απειλώντας ευθέως τα ξένα συμφέροντα που απεργάζονται την καταστροφή της Ελλάδας και την φτωχοποίηση του Λαού.
Γράφει, λοιπόν, στο άρθρο του ο Economist ότι: «ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα δεν είναι ο οικονομικός, αλλά ο πολιτικός. Οι φόβοι για αθέτηση των υποχρεώσεων και μια πιθανή ανάδυση του γνωστού Gretix, έχουν υποχωρήσει. Αυτό που αναδεικνύεται τώρα είναι η άνοδος των εξτρεμιστών που βρίσκονται στα δύο άκρα. Από τη μία οι νεοσταλινικοί και από την άλλη οι νεοναζιστές».
Βεβαίως ως «νεοναζιστές» το αγγλικό καπιταλιστικό περιοδικό εννοεί την Χρυσή Αυγή. Δίχως καμία προσπάθεια, λοιπόν, μπορεί κανείς να εξάγει το συμπέρασμα ότι το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο δεν έχει κανέναν άλλο φόβο πέρα από την Χρυσή Αυγή, που είναι το μοναδικό εμπόδιο στην πραγμάτωση των εθνοκτόνων σχεδίων του. Θα πει, βεβαίως, κανείς ότι λανθασμένα γράφουμε τα παραπάνω, αφού το δημοσίευμα αναφέρει και τους νεοσταλινικούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Ορθή η παρατήρηση μόνο που λίγο παρακάτω η κατάσταση ξεκαθαρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει τα συστημικά διαπιστευτήρια του και συνεπώς αφαιρείται από την λίστα των «επικίνδυνων» για το σύστημα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο για τον Τσίπρα «τον παρομοιάζουν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά ενδέχεται να αποδειχθεί πιο πραγματιστής από τη ρητορική του. Άλλωστε και ο Σαμαράς ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον του μνημονίου. Αν πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ εμμείνει στις κρατικοποιήσεις και στην αναίρεση των μεταρρυθμίσεων, τότε θα πεθάνει κάθε διαφαινόμενη ανάκαμψη». Κοινώς ο Τσίπρας είναι ακόμα πιο ακίνδυνος και από τον Αντρέα Παπανδρέου, που προσκύνησε τα ξένα συμφέροντα και διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες την χώρα, παραδίδοντας την εν τέλει στα χέρια του Σημίτη για την «χαριστική βολή» «εκσυγχρονισμού».
Έτσι η Χρυσή Αυγή απομένει μόνη επιλογή του Έλληνα που θέλει η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες και όχι στους διεθνείς τοκογλύφους. Η μοναδική πραγματικά Εθνική Επιλογή που επιθυμεί την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία, γεγονός που αποτελεί και τον μοναδικό λόγο των διώξεων εναντίον μας από τους εκπροσώπους των ξένων συμφερόντων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών