Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 13, 2014

Νέο "δημοκρατικό" παραλήρημα του Τ(Σ)ατσόπουλου στο Facebook... "Βγάλτε ΤΩΡΑ τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με κάθε μέσο γιατί στο μέλλον θα.... πάρει τη ρεβάνς"

Με ένα ακόμη 'πομπώδες" κείμενό του στο...."επαναστατικό" facebook ο, ανεξάρτητος πλέον αλλά πάντα κομμουνιστής-ανθέλληνας, Τ(Σ)ατόπουλος δίνει το... στίγμα της επόμενης ημέρας για το μέλλον που προδιαγράφει το "συνταγματικό τόξο" εναντίον της Χρυσής Αυγής...

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Σήμερα πια, που 6 από τους 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται προφυλακισμένοι, μπορούμε -και πρέπει- να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Χρυσή Αυγή, στη μακρά και σκοτεινή πορεία της για την κατάλυση του πολιτεύματος, δεν ακολούθησε τη....
δικαστική οδό. Απεναντίας, δημιούργησε μια παραστρατιωτική οργάνωση που κάθε μέρα ρίζωνε όλο και βαθύτερα, ενώ ταυτόχρονα παραπλανούσε συνειδητά και ξεδιάντροπα την ελληνική κοινωνία για τις αληθινές της προθέσεις. Εάν η δημοκρατία με τη σειρά της ακολουθήσει αυστηρά τη δικαστική οδό και περιμένει να τελεσιδικήσει η καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης, θα δώσει στη Χρυσή Αυγή μια δεύτερη ευκαιρία για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της και, μακροπρόθεσμα, να πάρει ίσως τη ρεβάνς. Η δημοκρατία πρέπει να τσακίσει τους φασίστες όσο βολοδέρνουν ακόμη σαν παραζαλισμένα κοτόπουλα. Η βουλή πρέπει να πάρει την πολιτική απόφαση -και ν' αναλάβει το κόστος της- χωρίς μπακαλίστικους κομματικούς μικροϋπολογισμούς: να θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ΤΩΡΑ."

Είναι ιδέα μας ή ο γελωτοποιός της Αριστεράς προτρέπει να.... καταλυθεί η Δικαιοσύνη και οι νόμοι και η Χρυσή Αυγή να τεθεί...άνευ αντιλόγου εκτός Νόμου και εκλογών...;!

Είναι ιδέα μας ή ο λάτρης του.... οθωμανικού.... ζυγού δηλώνει υπέρμαχος του... τσακίσματος (ποικιλοτρόπως;) του φασισμού και άρα ηθικός αυτουργός τέλεσης αδικημάτων σε βάρος Εθνικιστών;!

Αν συνεχίσει έτσι θα βρει σίγουρα μια θέση στο... ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές!

Υ.Γ.
Τη ρεβάνς θα την πάρουμε ότι και να γίνει..
Είτε τώρα, είτε σε 1000 χρόνια εμείς θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών