Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

Φιάσκο Δένδια στον Χατζηνικολάου: Διασυρμός από πολίτες - Παραδέχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει οπλοστάσιο! 3 ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απόλυτος εξευτελισμός από τους πολίτες, ενώ μπροστά στην κατακραυγή πήρε πίσω τα περί "όπλων". Δείτε τα βίντεο, μιλάμε για κολοσσιαίο φιάσκο!

Έκανε το λάθος να έλθει σε απευθείας επαφή με πολίτες, χωρίς στημένες ερωτήσεις, σε ζωντανή εκπομπή.

Στην «γωνία» βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Δένδιας αναφορικά με το φιάσκο που έστησε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του υπουργού να κοιτάει με αχανές βλέμμα, μην έχοντας επιχειρήματα να απαντήσει στις δίκαιες επιθέσεις των πολιτών. Σας παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά ερωτήματα:

«Αισθάνεστε υπερήφανος κ. Υπουργέ που πήγε το ελικόπτερο και πάρκαρε στον Κορυδαλλό και φύγανε; Με την Χρυσή Αυγή θα είμαστε πιο ασφαλείς»

«Ποιος έφερε την Χρυσή Αυγή κ. Υπουργέ; Δεν την έφεραν οι λαμογιές σας και οι πολιτικές σας;»

«Με τι κριτήρια έγινε το ξεφτίλισμα των αστυνομικών με την έωλη κατηγορία πως “έχουν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή”; Γιατί ξεφτιλίστηκε με τέτοιο τρόπο το σώμα, χωρίς ουσιαστικό λόγο;»

"Είπατε ότι καθαρίσατε το κέντρο. Εμείς που ζούμε στο κέντρο, ξέρουμε ότι απλά μεταφέρατε τους εμπόρους ναρκωτικών λίγο πιο πέρα"

«Καλά, εσείς δεν λέγατε ότι η Χρυσή Αυγή είχε όπλα; Που είναι τα οπλοστάσια;»


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...



Οι πολίτες πραγματικά δείχνουν στον Δένδια ότι η επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ξαναπάρει πίσω τα ψηφαλάκια της η Νέα Δημοκρατία, έχει εξελιχθεί σε πλήρες φιάσκο, ο οποίος κοιτά χωρίς να μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις. Αναμασά τις χαζομάρες περί επερχόμενης «ανάπτυξης» και ψεύτικων κατά παραγγελίας δεικτών. Ενδεικτικό είναι ότι οι προσπάθειες Δένδια να πει ότι έχει πέσει η εγκληματικότητα, αντιμετωπίστηκε από την χλεύη των πολιτών, που ζουν την πραγματικότητα.





ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν ο Δένδιας και οι υπάλληλοί του έλεγαν ψέμματα στον ελληνικό λαό!

Πριν από 4 μήνες ο Δένδιας και οι παρατρεχάμενοί του ωρύονταν για τα... "οπλοστάσια" της Χρυσής Αυγής, έβγαζαν επίσημες ανακοινώσεις και έδιναν συνεντεύξεις Τύπου (ΦΩΤΟ). Τελικά τα... "οπλοστάσια" ήταν νόμιμα και με άδειες σύμφωνα με δήλωση του ΠΡΟ-ΠΟτζή -  Απόλυτος διασυρμός για την ανθελληνική μνημονιακή εξουσία!



Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί καταγγέλλουν τον Δένδια ότι διαπομπεύθηκαν και διασύρθηκαν από συνεχείς ελέγχους με άγνωστα κριτήρια χωρίς να προκύψει απολύτως τίποτα.


πηγή

2 σχόλια:

  1. Να πείτε όμως και μία καλή κουβέντα για τον κο. Χατζηνικολάου που άλλες φορές τον 'θάβετε' με σχόλια. Τα βίντεο αυτά που αναρτήσατε δεν θα υπήρχαν αν ο κος. Χατζηνικολάου δεν καλούσε τον Δένδια και δεν κρατούσε αμερόληπτη στάση. Το να μπορεί δημοσιογράφος με τις ερωτήσεις του και κυρίως τις ερωτήσεις του κόσμου να ξεμπροστιάζει τα λαμόγια είναι άξιο επαίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών