Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

SPIEGEL: Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ

1898037_274036629418541_316822325_n
Είναι κοινό μυστικό, ότι ο φον Αντωνάκης ελπίζει σε βοήθεια από τας Ευρώπας, προκειμένου να αποφύγει τη συντριβή στις επικείμενες εκλογές και να συνεχίσει να υπηρετεί πιστά τους διεθνείς τοκογλύφους.
Θα έρθει όμως η ευρωπαϊκή βοήθεια; Όχι, λέει το γνωστό γερμανικό πολιτικό περιοδικό “Der Spiegel”. Διότι, παρά τη συμφωνία φον Αντωνάκη-Σόιμπλε η Καγκελάριος (φράου) Μέρκελ διαφωνεί με νέο πακέτο βοήθειας πριν από τις Ευρωεκλογές, φοβούμενη τις αντιδράσεις των Γερμανών ψηφοφόρων και τη στροφή τους προς το ευρωσκεπτικιστικό AfD.
Μάλιστα –σύμφωνα πάντα με το περιοδικό- η φράου έχει ήδη ενημερώσει το.....
εν Αθήναις ανδρείκελό της, να μην περιμένει καμιά βοήθεια (υπό μορφήν… πακέτου) και να πορευθεί όπως νομίζει. Αντίθετα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έστειλε μήνυμα στον φον, να περιμένει υποστήριξη, αλλά «μετά τις εκλογές», σύμφωνα με το Spiegel.
«Σε τέτοια περίπτωση, αρκετοί παρατηρητές θεωρούν πιθανό το τέλος της συγκυβέρνησης στην Ελλάδα», γράφει το περιοδικό.
Συμπέρασμα: οι Γερμανοί τοποτηρητές των διεθνών τοκογλύφων, θεωρούν τον φον Αντωνάκη χαμένο για χαμένο και θεωρούν ότι στην κατάσταση που βρίσκεται και λεφτά να του στείλουν, δεν θα πιάσουν τόπο. Οπότε, τον εγκαταλείπουν (σα στυμμένη λεμονόκουπα – όπως όλοι οι κατακτητές κάνουν με τους συνεργάτες τους όταν δεν τους χρειάζονται πλέον…) και περιμένουν τον… επόμενο Αντωνάκη που θα αναδείξει το σύστημα των ντόπιων υποτακτικών τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών