Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 02, 2014

Το antinews "καρφώνει" το Σαμαρά... "Στη Δημόσια Τηλέοραση κουμάντο κάνουν οι...κομμουνιστές-πασόκοι"

Έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η ΕΡΤ χρησιμοποιήθηκε από το σύστημα για "σώσει" το κύρος της Κυβέρνησης, να... ξεβουλώσει- εκτονώσει τα όποια "επαναστατικά" αντανακλαστικά της Αριστεράς και το πιο σημαντικό να δώσει την αφορμή να βγει από την Κυβέρνηση του μνημονίου ο "εκλεκτός' Φώτης Κουβέλης για να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον εκ νέου σε άλλο πόστο καθώς είναι "πάντα πρόθυμος".

Ο κόσμος νόμισε ότι κάνει... "επανάσταση" και η νέα ΕΡΤ που ετοιμάστηκε (ΔΤ) είχε τα εξής χαρακτηριστικά:
 - Ο ΔΟΛ(οπλόκος) Παντελής Καψής - τελειωμένος ΠΑΣΟΚΟΣ, πρώην ΚΝιτης και υπεύθυνος τύπου της Κυβέρνησης Παπαδήμου αναλαμβάνει το πόστο του Υπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης
- Όλος ο κομμουνιστικός συρφετός των δημοσιογράφων που "επαναστατούσε" για 1 μήνα έκανε αίτηση πρόσληψης στη νέα ΕΡΤ και .... - οποία έκπληξις - προσλήφθηκε, αφού πήρε και την αποζημίωση της απόλυσης!!!!!!!!
 - Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΤ τηρεί όλα τα... εχέγγυα για να...μεγαλουργήσει...!! Είναι πρώην κομμουνιστής που... ανδρώθηκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ
- Η ΔΤ εξέπεμπε από τις εγκαταστάσεις του MEGA και το σήμα της παραπέμπει στην... πρώην Σοβιετική Ένωση - περιέργως -.

Μετά από 9 μήνες λοιπόν - ενώ έλεγαν το μάξιμουν για 3 - είπαν να λειτουργήσουν τη... ΝΕΡΙΤ και ανακοίνωσαν προσλήψεις προσωπικού...

Το τι γίνεται αυτή τη στιγμή στη ΝΕΡΙΤ καλύτερα να μας το περιγράψουν τα "παπαγαλάκια" του Σαμαρά που δε διστάζουν να τον... καρφώσουν για το αριστερό - κρυφοΠΑΣΟΚ παρακράτος που στήνεται εκ νέου στη ΝΕΡΙΤ και που ο Σαμαράς δεν τολμά να... αγγίξει!


Από την πρώτη στιγμή μια απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (κλείσιμο της ΕΡΤ), η οποία είχε ως στόχο τη δημιουργία εκ του μηδενός ενός νέου σύγχρονου και απαλλαγμένου από τα βαρίδια ενός σάπιου συστήματος, Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, πήρε λάθος δρόμο.
Αν και δεν είναι αυτός που .....
σε καθημερινή βάση, από τις 11 Ιουνίου του 2013, ημέρα που έκλεισε η ΕΡΤ, κάνει τις κινήσεις και κινεί τα νήματα, δυστυχώς ως Πρωθυπουργός χρεώνεται τα αποτελέσματα.
Με αλλεπάλληλες δηλώσεις του μίλησε για ένα νέο φορέα, χωρίς συντεχνιακά συστήματα, κρατικοδίαιτους κηφήνες και εκπροσώπους ενός σάπιου και ανίκανου συστήματος.
Παρόλα αυτά οι μέχρι στιγμής εξελίξεις τον εκθέτουν και πραγματικά κάτι τέτοιο δεν αξίζει στον Αντώνη Σαμαρά.
Το λάθος ξεκίνησε από την επιλογή του κατά γενική ομολογία χαμηλών προδιαγραφών και κατεξοχήν εκπροσώπου ενός παρωχημένου και διεφθαρμένου συστήματος ατόμου, του Παντελή Καψή, να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή.
Την πρώτη κιόλας ημέρα άρχισε να φαίνεται ότι δεν επρόκειτο για μια προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου και σύγχρονου Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, αλλά για την παλινόρθωση από την πίσω πόρτα και μπροστά στα μάτια του Μαξίμου, του διεφθαρμένου συστήματος που οδήγησε την ΕΡΤ στην απαξίωση και τελικά στο κλείσιμο.
Η φάρσα ξεκίνησε από τη δημιουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ). Παρά το γεγονός ότι κάποιοι σοβαροί άνθρωποι με σωστή επαγγελματική συνείδηση αποφάσισαν να στηρίξουν το εγχείρημα με προσωπικό οικονομικό και επαγγελματικό κόστος, περιθωριοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, διότι είχαν το μεγάλο μειονέκτημα να διάγουν φιλικά προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Αντίθετα τον υποτιθέμενο Αρχιερέα της Κάθαρσης, Παντελή Καψή, πλαισίωσαν οι γνωστοί άγνωστοι που λυμαίνονταν την ΕΡΤ για δεκαετίες, αρμέγοντας τα ταμεία της και διορίζοντας τα παιδιά τους και τα ανίψια τους.
Στο τιμόνι της ΔΤ, τοποθετήθηκε ως γενικός δερβέναγας ο άνθρωπος που βρίσκονταν στο τιμόνι την ημέρα του κλεισίματος, ο πολύς Βασίλης Θωμόπουλος. Από τα βασικά του προσόντα οι κουμπαριές και οι στενές σχέσεις με το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Αποτέλεσμα στη ΔΤ της αρχής του ενός να ενισχυθούν και να προταχθούν οι μέτριοι και αυτοί που ακολουθούσαν πιστά τις επιταγές του.
Είναι δυνατόν με τα ίδια υλικά της σάπιας ομελέτας να φτιάξεις μια φρέσκια;
Και βέβαια για μήνες τώρα ο ελληνικός λαός βιώνει την κωμωδία να ακούει τον κ. Καψή να διατυμπανίζει ότι δεν παρεμβαίνει σε τίποτα.
Πράγματι αυτό είναι αλήθεια. Δεν παρεμβαίνει αυτός, αλλά τα τσιράκια του που έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις θέσεις κλειδιά. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών σε καθημερινή βάση γυρνάνε στους διαδρόμους και στα γραφεία του Ραδιομεγάρου και πριν της Κατεχάκη, δηλώνοντας απροκάλυπτα τη σχέση τους και την καθημερινή επαφή μαζί του.  Δεν δέχεται παρεμβάσεις παρά μόνον εάν προέρχονται από τη Χαριλάου Τρικούπη ή τη νέα πολιτική του στέγη των «58». Το Μαξίμου δεν μπαίνει καν στον κόπο να το ενημερώνει, λες και στην κυβέρνηση που μετέχει δεν υπάρχει Πρωθυπουργός και ιεραρχία.
Και σήμερα φτάσαμε στο διαγωνισμό για το μόνιμο φορέα την περιώνυμη ΝΕΡΙΤ. Εδώ και εάν θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Η ανικανότητα έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που το ίδιο το διεφθαρμένο σύστημα έχει χάσει τη μπάλα. Σκοτώνονται μεταξύ τους διότι αυτοί που διόρισε στο ΔΣ και το Εποπτικό ο εκλεκτός τους Υφυπουργός, έβγαλαν στον αέρα ένα διαγωνισμό που τους έχει ξεφύγει και τώρα στο παρασκήνιο τρέχουν και δεν φτάνουν.
Έχουν βέβαια το όχημα της προσωπικής συνέντευξης για να σφάξουν τους μη δικούς τους και να προωθήσουν τους ανίκανους από το σύστημά τους.
Αλήθεια ο εκλεκτός κ. Θωμόπουλος έχει κάνει αίτηση για τη Διεύθυνση Ειδήσεων ή αναμένει οι προστάτες του να τον διορίσουν φυτευτό Γενικό, μια θέση που μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται; Και γιατί κάποιοι από τα εξαπτέρυγά του μέσα στη ΔΤ  κάνουν αίτηση στους «59» και όχι στα τμήματα που για χρόνια λυμαίνονταν με την παρουσία τους. Γιατί, δίνονται υποτιθέμενες θέσεις ευθύνης, που δεν προβλέπονται θεσμικά, σε άτομα μόνο και μόνο για να στήσουν ένα βιογραφικό που κατά τα άλλα δεν διαθέτουν. Απλά ερωτήματα που χρήζουν απάντησης αλλά δεν πρόκειται ποτέ να απαντηθούν όσο το Μαξίμου αφήνει να συνεχίζεται αυτή η προκλητική φαρσοκωμωδία. Ας ακούσουν λοιπόν έστω στο παρά πέντε εκεί στο Μαξίμου και ας κάνουν κάτι για το κύρος του Πρωθυπουργού. Είναι κρίμα και άδικο.
Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών