Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 02, 2014

Αυτοκίνητο-γιάφκα γεμάτο ρουκέτες RPG,χειροβομβίδες και καλάσνικοφ βρέθηκε μία ώρα πριν την συγκέντρωση για τα Ίμια - Πέντε αναπάντητα ερωτήματα


Αυτοκίνητο-γιάφκα γεμάτο ρουκέτες RPG,χειροβομβίδες και καλάσνικοφ βρέθηκε μία ώρα πριν την συγκέντρωση για τα Ίμια - Πέντε αναπάντητα ερωτήματα

ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ-ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ; ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ;

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο αυτοκίνητο – γιάφκα που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο, κάτι που σήμανε συναγερμό.
Με τις μέχρι στιγμές έρευνες στο ύποπτο αυτοκίνητο βρέθηκαν:
4 ρουκέτες RPG
4 προωθητικοί μηχανισμοί
Εκτοξευτήρες RPG
4....

αμυντικές χειροβομβίδες S1
4 πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδων
3 Καλάσνικοφ
7 γεμιστήρες
2 Κοντάκια καλάσνικοφ
Κουτιά με σφαίρες, γάντια και κουκούλες.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική είχε υποκλέψει συνομιλίες τρομοκρατών για νέο μεγάλο χτύπημα, πιθανότα στα γραφεία της Ν.Δ, που απέχουν περίπου ένα χιλιόμετρο από το σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Μέσω των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων εντόπισαν το ασημί OPEL ASTRA, παρκαρισμένο στην οδό αγίας Κυριακής στο Π. Φάληρο, και περίμεναν πάνω από δέκα ημέρες τους τρομοκράτες για να τους συλλάβουν όταν θα το χρησιμοποιούσαν.
Τελικά αποφάσισαν σήμερα να ”ανοίξουν” το αυτοκίνητο αφού περνούσαν οι ημέρες, οι τρομοκράτες δεν το είχαν πλησιάσει, ενώ και κάτοικοι στην Αγίας Κυριακής είχαν ήδη ανησυχήσει από το παρατημένο αυτοκίνητο και είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Ερώτημα 1: Αφού το παρακολουθούσαν επί 10 ημέρες γιατί η ανακοίνωση έγινε στις 5 και κάτι το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ενώ όλη την εβδομάδα διακινούνταν φήμες περί “μαζικού τρομοκρατικού χτυπήματος;”
Ερώτημα 2: Από που εκλάπησαν αυτά τα όπλα, όπου εκπαιδευμένοι τρομοκράτες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν πόλεμο χύνοντας το αίμα αθώων ανθρώπων;
Ερώτημα 3: Αφού παρακολουθούσαν επί 10 ημέρες και δεν εμφανίστηκαν οι “ιδιοκτήτες” του φορτίου, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ρουφιάνος στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία; Γιατί η περίπτωση να παρακολουθούσαν βλακωδώς και να αποκαλύφθηκαν εμείς το αποκλείουμε.
Eρώτημα 4: Aστυνομικοί συνδέουν την επίθεση που σχεδίαζαν οι τρομοκράτες με την “απόδραση” του Χριστόδουλου Ξηρού, αφού την ίδια ημέρα έγινε και η κλοπή του αυτοκινήτου. Kαι ποιος ρε καρντάσια άφησε ελεύθερο τον Ξηρό και τον Μαζιώτη από τις φυλακές; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ; ”Για να επιτεθούν κατά των γραφείων της ΝΔ όπως αφήνουν να διαρρέει;”
Eρώτημα 5: ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ;
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Έτσι, αυτό σκέφτηκα και εγώ, οτι τάχα μου το βρήκαν το αυτοκίνητο λίγες ώρες πριν την συγκέντρωση (όχι μία ώρα, εγώ πριν ξεκινήσω κατά τις 4 είχε ήδη ανέβει στο defencenet η είδηση)
    Και μετά μαθαίνουμε οτι το παρακολουθούσαν 15 μέρες, ποιόν δουλεύουν;
    Το κάνανε επίτηδες για να τρομάξουν έστω και έτσι ακόμα τον κόσμο, που παρεπιπτόντως, παρά την τρομοκρατία, παρά το απίστευτο κρύο και παρά τα κλειδώματα του
    Μετρό και τον αποκλεισμό μέρους της πλατείας Συντάγματως απο πρεζοάπλυτους, ήταν και φέτος πολύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών