Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

Bankingnews.gr: Πολιτική δίωξη και επικίνδυνη εκτροπή με φαιδρά «τεκμήρια» και γελοίες υποθέσεις

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα "Banking news" φιλοξενεί ένα άρθρο - κόλαφο για την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Το παραθέτουμε αυτούσιο:

"Πολιτική σκευωρία, πολιτική δίωξη και επικίνδυνη εκτροπή…το χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής με φαιδρά «τεκμήρια» και γελοίες υποθέσεις

Το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να προστατεύσει την Δημοκρατία και να μην εγκλωβιστεί σε σταλινικές μεθόδους. Μόνο ως δικαστική και πολιτική εκτροπή μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση δύο δικαστικών λειτουργών να άρουν τις βουλευτικές ασυλίες σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής με στόχο τον εγκλεισμό στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα επιχειρήματα της δικαιοσύνης και των δύο δικαστικών λειτουργών είναι φαιδρά. Ένα όπλο που βρέθηκε, ένα βιβλίο, μια εικόνα και άλλες τέτοιες γελοιότητες αποτελούν το κατηγορητήριο που θα «αποδείξει» ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση; Είναι προφανές ότι...
η δομή ενός κόμματος, ο χαιρετισμός ακόμη και ναζιστικά δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο ποινικής δίωξης. 

Με την ίδια λογική θα πρέπει να απαγορευτεί στα μέλη του ΚΚΕ να έχουν φωτογραφίες ή βιβλία του Στάλιν που ήταν ιστορικά αποδεδειγμένα όπως και ο Χίτλερ εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.  Όμως μια δημοκρατία, δεν μπορεί να υποκαθίσταται από 2 δικαστικές λειτουργούς που ανεύθυνα, χωρίς τεκμήρια στέλνουν στην φυλακή όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Μια Δημοκρατία δεν μπορεί να φοβάται την εικόνα του Χίτλερ ή του Στάλιν, επίσης μια δημοκρατία δεν μπορεί να φοβάται το όπλο... Στις ΗΠΑ την χώρα με την μεγαλύτερη οπλοκατοχή....η δημοκρατία λειτουργεί μια χαρά...  Αν η δημοκρατία φοβάται τις εικόνες και την σημειολογία….τότε είναι δημοκρατία για κλάματα.

Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, δεν υπάρχει άλλο προηγούμενο ένα πολιτικό κόμμα να καταλήγει στην φυλακή. Η κοινωνία αισθάνεται, κατανοεί ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έχουν αποκλειστικά πολιτικό κίνητρο. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, εμφανίζει αυξανόμενα ποσοστά, κονταροχτυπιέται ο Κασιδιάρης στον Δήμο Αθηναίων με τους άλλους υποψηφίους. Στις ευρωεκλογές σίγουρα τις εντυπώσεις και θα διαπιστωθεί και την ουσία, θα τις κερδίσει η Χρυσή Αυγή.

Οι δύο δικαστικές λειτουργοί άπαξ και έχουν κατηγορηθεί ότι συσχετίζονται με την Δημοκρατική Αριστερά έπρεπε να εξαιρεθούν της έρευνας. Είναι προφανές ότι η κοινωνία δεν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση τουλάχιστον 1 στους 3 Έλληνες δεν το πιστεύει.
Η στάση της ΝΔ στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ιστορικά απαράδεκτη. Το ΠΑΣΟΚ το απόκομμα του προχθές δεν υπάρχει και η άποψη του δεν μετράει. Δυστυχώς επιλέγει ο λάθος δρόμος από την κυβέρνηση. Αντί να προσπαθήσουν να προσελκύσουν και να συγκυβερνήσουν με την Χρυσή Αυγή τους στέλνουν στην φυλακή. Δυστυχώς όμως θα στείλουν στον καιάδα και τις ελπίδες τους ότι οι δεξιοί που έφυγαν από την ΝΔ θα επιστρέψουν στην ΝΔ.

Δυστυχώς ο Σαμαράς μπορεί να διασωθεί πολιτικά μόνο αν επιλέξει τον δρόμο των τριπλών εκλογών δηλαδή βουλευτικών μαζί με τις ευρωεκλογές. Ποντάρει ότι αποδεκατίζοντας την Χρυσή Αυγή θα κερδίσει πολιτικούς πόντους. Δυστυχώς κερδίζει οργή και μίσος κατά μιας εκφυλισμένης ΝΔ που δεν είναι η Δεξιά του παρελθόντος, αλλά ένας ιδεολογικός αχταρμάς του αύριο.

Ο Σαμαράς έκανε ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς και στην πολιτική όπως και στην ζωή όλα πληρώνονται. Θα τον στιγματίζει σε όλο τον πολιτικό του βίο το ιστορικό λάθος του να χτυπήσει τόσο ύπουλα ένα πολιτικό κόμμα. Η ΝΔ μόνο έχει να χάσει από τους παραδοσιακούς δεξιούς που δείχνουν την αποστροφή τους. Ας μείνει με το ΠΑΣΟΚ το απολίθωμα του χθες το ένοχο κόμμα που οδήγησε στην χρεοκοπία την Ελλάδα.

Στο τέλος θα ταυτιστούν και η κοινωνία θα τους δακτυλοδείχνει ως τα δύο κόμματα που χρεοκόπησαν την Ελλάδα".

www.bankingnews.gr

1 σχόλιο:

  1. http://i1.prth.gr/images/AB3B4817A04ED2092A02D90ED2DD802C.jpg
    Ρε τι γίνεται, μάλλον θα απαγορευθεί και η Μάρω Κοντού με την Βουγιουκλάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών