Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ «ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ» ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! ...

10-Euro-rev
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Σατανική" σύμπτωση;!
Στα πρόθυρα της διχοτόμησης βρίσκεται πλέον η Ουκρανία. Μετά την φυγή του προέδρου της χώρας από το Κίεβο, απηύθυνε διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό από το Χάρκοβο, δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.
Από την άλλη, έχει ήδη κηρυχθεί έκπτωτος από τη βουλή της Ουκρανίας και θεωρείται αδύνατη η επιστροφή του στο Κίεβο. Στο οποίο επέστρεψε η αντίπαλός του Γιούλια Τιμοσένκο, μετά την αποφυλάκισή της, με απόφαση της βουλής.
Παράλληλα, οι.....
τοπικοί άρχοντες των νοτιοανατολικών περιοχών της Ουκρανίας, ανακοίνωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Κίεβο και πως θεωρούν παράνομη τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει τις επόμενες ημέρες και δε θα υπακούσουν στις εντολές της. Κάτι που σημαίνει πρακτικά την διχοτόμηση της Ουκρανίας σε (δυτικόφιλη) Δυτική και (ρωσσόφιλη) Ανατολική. Η ρωσσόφωνη Ανατολική Ουκρανία, πιθανότατα θα ενσωματωθεί –αργά ή γρήγορα- στην Ρωσσική Ομοσπονδία, ενώ η Δυτική Ουκρανία θα ενταχθεί στην Ε.Ε.
Η διχοτόμηση της Ουκρανίας ήταν στα σχέδια της Δύσης προ πολλών ετών, μιας και δεν είχε ελπίδες να κυριαρχήσει σ’ ολόκληρη τη χώρα, λόγω του νοτιοανατολικού της τμήματος. Το οποίο είναι ρωσσόφιλο, ρωσσόφωνο και ορθόδοξο, σε αντίθεση με το δυτικό που είναι φιλοδυτικό, αντιρωσσικό και καθολικό. Επιπλέον, υπάρχει και η Κριμαία, η βαθιά ρωσσική Κριμαία, κατοικούμενη από Ρώσσους κι όχι απλώς ρωσσόφωνους, η Κριμαία που εδόθη ως… δώρο το 1954 από τον (Ουκρανό) Χρουστσώφ στην Ουκρανία. Η οποία Κριμαία, φιλοξενεί στην Σεβαστούπολη (από τον 18ο αιώνα) τη μεγαλύτερη ρωσσική ναυτική βάση.
 Τα διχοτομικά σχέδια της Δύσης αποδεικνύονται μ’ έναν πολύ απλό τρόπο: κοιτάζοντας προσεκτικά ένα οποιοδήποτε χαρτονόμισμα του ευρώ, παρατηρούμε ότι τα σύνορα της Ευρώπης περιλαμβάνουν μόνο το δυτικό τμήμα της Ουκρανίας!
Είδατε, λοιπόν, που τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή;

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών