Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2014

Εφημερίδα "Δημοκρατία": "Κίνδυνος για το πολίτευμα αν τεθεί εκτός νόμου και εκλογών η Χρυσή Αυγή"

κλικ για μεγέθυνση
Ο δημοσιογράφος Μενέλαος Τασιόπουλος καταδεικνύει με σημερινό του σχόλιο στην εφημερίδα "Δημοκρατία" την προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να καταλύσει την Δημοκρατία και το Πολίτευμα με την παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, έχοντας ως απώτερο στόχο να θέσει το Κίνημα εκτός νόμου.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο: "Κίνδυνος για το πολίτευμα
Το να μην επιτραπεί στη Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές του Μαΐου, είτε με το ίδιο όνομα είτε με άλλο, στη βάση δικονομικών τερτιπιών που χωρούν μεγάλη αμφισβήτηση, θα προκαλέσει αναταράξεις στη.....
σταθερή εφαρμογή του δημοκρατικού πλαισίου στη χώρα.
Πολύ περισσότερο, όταν ξαφνικά και εκ των υστέρων προφυλακιστεί ο υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, ή ο κ. Ματθαιόπουλος, υποψήφιος για τη Θεσσαλονίκη.
Το χειρότερο; Το αίτημα άρσης ασυλίας προέρχεται από ανακριτές, την εξαίρεση των οποίων με επίσημο τρόπο ζήτησε η Χρυσή Αυγή και αφού έγινε γνωστή στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία «περίεργη» δημοσκόπηση που εμφανίζει παράλογα υψηλά ποσοστά πρόθεσης υπερψήφισης του κόμματος στις ευρωεκλογές.
Ο πανικός και οι αυθαιρεσίες δεν βοηθούν τη Δημοκρατία και τίποτα και κανείς στη βάση σκοπιμοτήτων δεν πρέπει να εμποδίσει την ελεύθερη επιλογή των πολιτών".

1 σχόλιο:

  1. Σημερα υπαρχει η καταλληση τηs δημοκρατιαs και του συνταγματοs απο την πολιτικη χουντα και τουs προδοτεs που μαs κυβερνανε κανονικα θα επρεπε τωρα να απαντησει ο στρατοs με ενα πατριωτικο επιβεβλημενο πραξικοπημα για να υπαρξει η πληρη καθαρση τηs χωραs απο τουs ανθελληνεs και τα λαμογια αλλη λυση δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών