Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2014

Φυλακές εσείς... Νέα γραφεία εμείς... Πανικός στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Νέα Μηχανιώνα..

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βροντερή απάντηση στο καθεστώς πως είμαστε ΠΑΡΩΝ και ο λαός δίπλα μας παρά την τρομοκρατία και τις σκευωρίες εναντίον των Εθνικιστών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας
Σε απόλυτη σύγχυση βρίσκεται το ανθελληνικό καθεστώς μπροστά στο επερχόμενο γεγονός της οριστικής του κατάρρευσης και κάθε του κίνηση προδίδει τον πανικό στον οποίο έχει περιπέσει. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των υπαλληλίσκων του κ. "ευνομία παντού" για ματαίωση της εκδήλωσης ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις που διοργάνωσε η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από....
το δικαστικό μέγαρο, η γνωστή τακτική της αναγγελίας αντισυγκέντρωσης ενάντια στα εγκαίνια της Τ.Ο. Μηχανιώνας είχε τα ίδια αποτελέσματα.

Προαποφασιζόμενη η αστυνομία το φόβο για δημιουργία επεισοδίων έστησε κλούβες των ΜΑΤ περιμετρικά του χώρου της Τοπικής και παρέταξε εκατοντάδες αστυνομικούς με ασπίδες να περιφρουρούν την πλατεία, για να διασφαλίσουν την... τάξη! Το γεγονός ότι η αναγγελία μιας παράνομης πράξης από πολιτικά περιθωριακά άτομα κινητοποιεί πάντοτε την αστυνομία ώστε να συμπεριφέρεται με τρόπο που πλήττει την εικόνα της Χρυσής Αυγής και να φαίνεται στον κόσμο ο νόμιμος πολιτικός της αγώνας ως εστία εντάσεως και παραβατικότητας, αποδεικνύει και το πόσο "συστημικοί" είμαστε εμείς και πόσο ενάντιοι στο σύστημα είναι οι ρασταφάρι μαστουρωμένοι της αριστεράς που ενημερώνονται για την έκβαση του συμφωνημένου με το κράτος "αντιφασιστικού" τους αγώνα από το διαδίκτυο.

Παρά τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας η τοπική κοινωνία γύρισε την πλάτη της σε αυτές τις άθλιες πρακτικές και έδωσε το δυναμικό παρόν στα εγκαίνια της Τοπικής, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως καμία προσπάθεια κράτους ή παρακράτους δεν είναι ικανή να σταματήσει το ποτάμι του εθνικισμού.  
Το λόγο έλαβε πρώτος ο Γραμματέας της Τοπικής, Σκοπελίτης Χάρης, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στην δραστηριοποίηση της Χρυσής Αυγής στην τοπική κοινωνία και στην ανάδειξη των προβλημάτων που την βασανίζουν.

Αργότερα το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή, Γραικός Φώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη εντατικοποίησης του αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα δεσμά της τυραννίας.

Οι βουλευτές (και υπόδικοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σύμφωνα με την ανακρίτρια Κλάπα) Α' και Β' Θεσσαλονίκης, Γρέγος Αντώνης και Ζησιμόπουλος Πολύβιος αντίστοιχα, αναφέρθηκαν στις παράνομες νέες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και κάλεσαν τον κόσμο σε εγρήγορση και συνεχή αγώνα.


Οι Συναγωνιστές Τσακίρης και Χρυσομάλλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα, αναφέρθηκαν εν τάχει στα προβλήματα του νομού Θεσσαλονίκης και την επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης των νυν εκπροσώπων της κλεπτοκρατίας με ανθρώπους της Ελληνικής Αυγής.


Τέλος, το λόγο έλαβε ο βουλευτής Σερρών και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στις νέες διώξεις που συνιστούν ξεκάθαρα πράξη εθνικής προδοσίας. Ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή, παρά τις όποιες συνταγματικές εκτροπές ετοιμάζει το σύστημα, θα συμμετάσχει στις εκλογές και πως οι συμπατριώτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν εθνικιστικό ψηφοδέλτιο! Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν ο Συναγωνιστής επανέλαβε πως παρά τις διώξεις στόχος μας παραμένει η κατάληψη όλων των μεγάλων δήμων της χώρας, ενώ η αναφορά του στο πρόσωπο του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τη "λαοφιλία" του τουρκοπροσκηνυμένου Μπουτάρη στους Θεσσαλονικείς.

Ας καταλάβουν επιτέλους οι θλιβεροί υποτακτικοί των ξένων τοκογλύφων πως ότι κι αν κάνουν, δυστυχώς γι'  αυτούς δεν υπάρχει πράξη νομοθετικού περιεχομένου που να προβλέπει την επιστροφή πίσω στο χρόνο... Ο Μάιος έρχεται και τότε το ψευτορωμαίικο θα πέσει σαν χάρτινος πύργος, για να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών