Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ με τους βοτειοηπειρώτες να δηλώνουν την υποστήριξή τους στο Εθνικιστικό Κίνημα

boreios_ipeiros5__article

Γιούχαραν Βούλτεψη και Δήμα – Αποθέωσαν την αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου οι Βορειοηπειρώτες

Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής έδωσαν δυναμικό παρόν σήμερα στους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον.....
Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αθηνών για την τέλεση δοξολογίας προς τιμήν των Ηρώων του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα. Η άφιξη της αντιπροσωπείας μας συνοδεύτηκε από έντονα χειροκροτήματα εκ μέρους των συγκεντρωμένων. Οι εγκάθετοι της ΝΔ διοργανωτές παρέλειψαν εσκεμμένα να αναγγείλουν την παρουσία των βουλευτών μας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου στον Ιερό Ναό. Τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη κατά την έξοδο των “επισήμων”  από την πύλη της οδού Σκουφά.

 Όλος ο συγκεντρωμένος κόσμος αποδοκίμασε εν χορώ τα κομματόσκυλα του μνημονίου. Η Βούλτεψη της ΝΔ και ο Δήμας του ΠΑΣΟΚ τα άκουσαν για τα καλά. Το σύνθημα “Αλήτες, προδότες, πολιτικοί” και “Αλήτη, προδότη, Σαμαρά” δονούσε την ατμόσφαιρα”. Κατά την πορεία προς τον Άγνωστο Στρατιώτη επικράτησε εθνικιστικός παλμός και κυριάρχησε το σύνθημα “Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!”. Κατά τις καταθέσεις στεφάνων οι μνημονιακοί βουλευτές αποδοκιμάστηκαν ακόμα πιο έντονα. Μάλιστα, κατόπιν αιτήματος της Βούλτεψη δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους. Κατέθεσαν δηλαδή στεφάνι σαν τους κλέφτες για να μην τους καταλάβει ο κόσμος, που τελικά τους κατάλαβε και δεν γλίτωσαν το κράξιμο.


Αμέσως μετά, όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στάθηκε προσοχή μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Η απόλυτη αποδοχή των εθνικών αγώνων της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες πολίτες φάνηκε για μία ακόμη φορά με τον πιο όμορφο τρόπο. Στο τέλος της τελετής όλοι οι συγκεντρωμένοι ψάλλαμε με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο. 


ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών