Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2014

«Φωνή της Αμερικής»: Τραγικές οι επιλογές της ΝΔ στην Αθήνα - Στον β΄ γύρο η Χρυσή Αυγή

Μετά από τις συνεχόμενες παρεμβάσεις του υπέρ της μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ο Αθανάσιος Έλλις (ή άλλως «Φωνή της Αμερικής») ασχολήθηκε και με τις δημοτικές εκλογές, επικεντρώνοντας στην Αθήνα και τις τραγικές επιλογές του φον Αντωνάκη. Επιλογές, που -όπως λέει- θα οδηγήσουν σε συντριπτική ήττα που μπορεί να επιφέρει και πτώση της κυβέρνησης.

Τέλος, τα βάζει κι αυτός με τον Ν. Κακλαμάνη, κατηγορώντας τον ότι βάζει τον Η. Κασιδιάρη στον Β΄ γύρο. Ιδού η γκρίνια του:

«Ο Δήμος της Αθήνας αποτελεί εκ των πραγμάτων...
το μεγαλύτερο στοίχημα με πολλαπλασιαστική συμβολική επιρροή. Και εκεί η Νέα Δημοκρατία κατάφερε το ακατόρθωτο. Κατέληξε υπό την πίεση του χρόνου -λες και δεν ήξερε ότι τον Μάιο διεξάγονται οι εκλογές- σε επιλογές που στην καλύτερη περίπτωση, δεν εξασφαλίζουν τη νίκη. Η εξέλιξη, δε, της διαδικασίας επιλογής προκάλεσε και διασπαστικά φαινόμενα.

Δεν ευθύνεται, φυσικά, μόνο το Μαξίμου. Υπάρχουν και οι περίεργες προσωπικές φιλοδοξίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Κακλαμάνης ο οποίος επιμένει, παρά το γεγονός ότι το 2010 έχασε -από έναν μη πολιτικό- ενώ δεν έχει να επιδείξει έργο που να δικαιολογεί την επιστροφή του. Για να το πούμε ευγενικά, στο τέλος της θητείας του η Αθήνα δεν ήταν η πιο καθαρή, λειτουργική και οικονομικά υγιής πόλη. Το μόνο που ίσως καταφέρει με τη διασπαστική υποψηφιότητά του, θα είναι να φέρει τον κ. Κασιδιάρη στον δεύτερο γύρο. Αν επιμείνει, αυτή μπορεί να είναι η συμβολή του στην ιστορία της πόλης.

Τώρα που η οικονομία εκπέμπει κάποια πρώτα στίγματα αισιοδοξίας, και η ανάκαμψη εμφανίζεται διστακτικά στην άλλη άκρη του τούνελ, η όλη προσπάθεια κινδυνεύει να πέσει θύμα των λάθος επιλογών στις αυτοδιοικητικές εκλογές που απειλούν να γκρεμίσουν την όλη στρατηγική της αναμέτρησης του Μαΐου, και παρότι τα δεδομένα δείχνουν να βελτιώνονται, τελικά να χαθεί το εθνικό στοίχημα».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών