Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

Στα όρια της απελπισίας ο Σαμαράς - Παρακαλάει τον Ροντούλη να στηρίξει τη ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ που είχε αποκαλέσει τους μνημονιακούς "γομάρια" τώρα συντάσσεται με τον υποτακτικό των διεθνών τοκογλύφων
Έδωσαν τα χέρια οι δυο μετρ της κωλοτούμπας Σαμαράς και Ροντούλης (ο νυν γλείφτης του Καλαματιανού πέρασε πρόσφατα κι από τον Καμμένο). Το γεγονός πως το Μαξίμου δεν βρίσκει υποστηρικτή και υποψήφιο για τις επερχομένες εκλογές ούτε για δείγμα αποδεικνύεται περίτρανα, καθώς ο -όχι για πολύ ακόμα- πρωθυπουργός τα βρήκε με τον πρώην υβριστή του Ροντούλη. Βέβαια, ο Σαμαράς δεν έχει κανένα πρόβλημα να....
συνεργάζεται με πρώην υβριστές του όπως ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης που έχουν εξελιχθεί σε πουλέν της Συγγρού.
Ο πρώην βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για... "τιτάνια προσπάθεια από πλευράς του Πρωθυπουργού προκειμένου να εξέλθει η χώρα από την ύφεση", ενώ δεν έλειψε να του πλέξει και το εγκώμιο λέγοντας πως όσοι καταμαρτυρούν διάφορα εναντίον του Σαμραά μπορούν να το πράττουν, στα πλαίσιο της δημοκρατίας, ωστόσο πρέπει να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων θα τον ευγνωμονούν!
Πιστοποιώντας μάλιστα πως βρίσκεται εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και πως δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα ο Ροντούλης δήλωσε ότι ο Σαμαράς «ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του ελληνικού λαού».
Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για αυτήν την... μεταγραφή βόμβα! Παραπέμπουμε σε παλαιότερη δήλωση του κ. Ροντούλη προς μνημονιακούς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών