Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

ΒΗΜΑ: «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ» – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ… ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;

αρχείο λήψης
Ένα ολόκληρο κατεβατό 750 λέξεων, έγραψε το «Βήμα» ως ρεπορτάζ για την αδυναμία της ΝΔ να βρει κάποιον σοβαρό υποψήφιο για τον δήμο της Αθήνας. Και μέσα σ’ αυτό το κατεβατό, απουσίαζε το σπουδαιότερο: ο λόγος που κάνει τους «πρωτοκλασάτους» της ΝΔ να ακούνε Αθήνα και να… τρέχουνε. Δηλαδή, η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα πάρει φαλάγγι οποιονδήποτε υποψήφιο της ΝΔ (και των υπολοίπων κομμάτων του… τόξου) και θα τον τελειώσει πολιτικά! Σας παραθέτουμε τα σπουδαιότερα σημεία του κατεβατού, για να πάρετε μια ιδέα από τη… μαύρη απελπισία τους: 
«Σε… «μαύρη τρύπα» εξελίσσονται για τη Νέα Δημοκρατία οι δήμοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, αλλά και η Περιφέρεια Αττικής, ενώ το μεγαλύτερο ζήτημα εντοπίζεται στην πρωτεύουσα, όπου η υποψηφιότητα του 35χρονου Γαβριήλ Σακελλαρίδη(ΣΥΡΙΖΑ) αλλάζει τα δεδομένα. Η ΝΔ αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα εξεύρεσης «δυνατών» υποψηφίων, οι οποίοι θα.....
μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τους δύο μεγάλους δήμους, αλλά και την Περιφέρεια.
Η κομματική ηγεσία, η οποία διατυμπάνιζε και διέρρεε εδώ και εβδομάδες ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια έκλεισε πολύ νωρίς τον φάκελο των υποψηφιοτήτων στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό.


Χωρίς καμία ουσιαστική προεργασία και με πολλά λάθη στρατηγικής, η ΝΔ «κατάφερε», όπως λένε και πολλοί βουλευτές και ορισμένοι υπουργοί, να φθάσει 100 ημέρες πριν από την έναρξη της τελευταίας εβδομάδας των αυτοδιοικητικών εκλογών χωρίς να έχει βρει υποψήφιο για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αττική.


Ενδεικτικό στοιχείο της προβληματικής στρατηγικής είναι ότι έγιναν πολλές δημοσκοπήσεις για λογαριασμό της ΝΔ, καθώς υπήρξε μεγάλη δυστοκία να εξευρεθεί υποψήφιος.


Ειδικά τους τελευταίους μήνες μετρήθηκαν στελέχη, όπως οι υπουργοί κκ.
 Ν. Δένδιας, Αδ. Γεωργιάδης και η κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη και η βουλευτής κυρία Φωτεινή Πιπιλή. Σε μερικές μετρήθηκε και η απήχηση του δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη, του κ. Ν. Κακλαμάνη, αλλά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κ. Μ. Βορίδη.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία μέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα κατέγραψε την κυρία Κεφαλογιάννη στην πρώτη θέση, την κυρία Πιπιλή στη δεύτερη, ενώ τρίτος ήταν ο κ. Δένδιας».

(ΥΓ) 1: Το… καλύτερο, όμως, το αφήσαμε για το τέλος:

«Όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να υπάρξουν εκπλήξεις την τελευταία στιγμή και να αναθεωρήσει κάποιος από τους υπουργούς την άποψή του την ύστατη στιγμή, και έπειτα από απαίτηση του ίδιου του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά». Αυτό περιμένουμε κι εμείς εναγωνίως! Και το επαναλαμβάνουμε: θέλουμε Δένδια ή Βορίδη! 

(ΥΓ) 2: Εφόσον όλοι αρνούνται, γιατί άραγε δε δοκιμάζει τη… δημοφιλία του ο… καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο φον Αντωνάκης;

Κι ας ξεκαθαρίσει από την αρχή, ότι «η υποψηφιότητά μου είναι συμβολικού χαρακτήρα, εγώ θα δώσω την πολιτική μάχη κι αν κερδίσω θα αφήσω στη θέση του δημάρχου τον τάδε…». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών