Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 16, 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

00_PROTH_060214.indd
Παρότι βρισκόμαστε σχεδόν 90 ημέρες πριν από τις κρισιμότατες δημοτικές εκλογές στον πρώτο δήμο της χώρας, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης πήρε «ξεκάθαρη θέση ενάντια στη Χρυσή Αυγή για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών», όπως επί λέξει γράφει η διαδικτυακή χαβούζα του συνονθυλεύματος.
Μιλώντας, λοιπόν, στον Real fm (του Χατζηνικολή…) και απαντώντας στην ερώτηση για τη στάση του έναντι του Ηλία Κασιδιάρη, αν δε μπει ο ίδιος στον Β΄ γύρο (που δε θα μπει…), το… πουλέν του mister Tsipra το ξεκαθάρισε, χωρίς «ναι μεν, αλλά» πως θα......
υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον υποψήφιο της μνημονιακής κυβέρνησης του ξενόδουλου Σαμαρά: «Όποιος και να ήταν στον δεύτερο γύρο, θα ήμασταν απέναντί του».
Δεν περιμέναμε βεβαίως τίποτα καλύτερο από το αμερικανοκομμουνιστικό συνονθύλευμα των τσάτσων του ντόπιου συστήματος της δυστυχίας μας και των διεθνών τοκογλύφων. Ούτε καν λευκή ψήφο ή αποχή. Του συστήματος είναι κι αυτοί, ίδιοι με τους άλλους, τους «μνημονιακούς», τον υποψήφιο του συστήματος θα υποστηρίξουν. Διότι, όπως λέει και η παροιμία, «άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει». Μόνο που κατά μια ατυχή συγκυρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις υπόλοιπες συνιστώσες του συστήματος, το «σπίτι» τους – το σύστημά τους, είναι… ετοιμόρροπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών