Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 16, 2014

Newpost.gr : "Ο μόνος ρόλος του Πολύδωρα είναι να γίνει ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή...."

Διαβάζοντας την αρθρογραφία των πιο παρεμβατικών - από πλευράς ranking - πολιτικών sites πέσαμε και πάνω σε ένα ενδιαφέρον κείμενο του newpost.gr του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή που μόνο θετικά διακείμενος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι.

Με θέμα τον επερχόμενο διασυρμό των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές ο αρθρογράφος αναφέρεται και στα υπόλοιπα κόμματα, τους υποψηφίους τους αλλά και το ρόλο τους που έχουν κληθεί να διαδραματίσουν.

Φτάνοντας στο (από)κόμμα του "στρατηγού Ανέμου" - Πολύδωρα (που προσφάτως συγχωνεύτηκε με τον Ζώη) που ενδεχομένως να στηρίξει ορισμένους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές (κυρίως στην Αθήνα και την Περιφέρεια Αττικής για ευνόητους λόγους), ενώ θα κατέλθει και στις ευρωεκλογές είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ...:

"Ο ρόλος του κομματικού μορφώματος Πολύδωρα-Ζώη θα είναι σημαντικός καθώς θα...
δημιουργήσει ανάχωμα στις διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή με μελλοντική προοπτική συνεργασίας με τη ΝΔ σε ένα κεντροδεξίο σχήμα περισσότερο λαϊκό και με αλλαγή πολιτικής."

 Ακριβώς αυτά αναφέρει ένα φιλοκυβερνητικό site και αποκαλύπτει και το λόγο της δημιουργίας κάθε νέου "πατριωτικού" σχήματος..
Η εκλογική ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και στη συνέχεια αφού έχει επιτελέσει το σκοπό του να πάρει και τις ανάλογες... δάφνες (υπουργεία κτλ)

Βέβαια ματαιοπονούν οι καθεστωτικοί παπαγάλοι και πολιτικοί καθώς η κοινωνική αποδοχή της Χρυσής Αυγής είναι τέτοια που δεν πρόκειται κανένα θλιβερό κακέκτυπο κόμματος να την διεμβολίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών