Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

Δελαστίκ στην φυλλάδα του Μπόμπολα: «Πάνω από 20% στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή!»


Δελαστίκ στην φυλλάδα του Μπόμπολα: «Πάνω από 20% στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή!»

Ως εξόχως ενδιαφέρον μπορεί να χαρακτηριστεί το άρθρο του αριστερού Δελαστίκ στην φυλλάδα του Μπόμπολα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται «Έθνος». Βεβαίως στην φυλλάδα που έχει αναλάβει εργολαβικά την κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός δεν θα μπορούσε να υπάρχει το ακριβές απόσπασμα που παραθέσαμε στον τίτλο, αφού αυτό θα οδηγούσε στην απόλυση του συντάκτη. Διαβάζοντας όμως το άρθρο του Δελαστίκ, αυτό βγάζει ως συμπέρασμα ο οποιοσδήποτε. Σας παραθέτουμε προ του οποιουδήποτε σχολιασμού το άρθρο του Δελαστίκ:
«Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο!
Θα κονιορτοποιηθεί το πολιτικό σκηνικό της μεταπολίτευσης στις επερχόμενες ευρωεκλογές τον Μάιο. Τίποτα δεν.....
πρόκειται να μείνει όρθιο, όπως όλα δείχνουν τώρα πια. «Του Κουτρούλη ο γάμος» θα γίνει! Ο Ραγκαβής, ο οποίος έγραψε το ομώνυμο θεατρικό έργο το 1845 διακωμωδώντας τον άρχοντα της Μεθώνης, θα δικαιωθεί πανηγυρικά και στην πολιτική, με μια... μικρή καθυστέρηση 170 χρόνων! Απλή σύμπτωση το γεγονός ότι τόσο ο υπερφίαλος άρχοντας Κουτρούλης όσο και ο μνημονιακός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατάγονται και οι δύο από τη Μεσσηνία. Η ουσία άλλωστε βρίσκεται στην πολιτική αναστάτωση που θα προκύψει από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, τα οποία θα ανατρέψουν εκ βάθρων τους πολιτικούς συσχετισμούς.
Δεν έχει ξαναγίνει σαράντα χρόνια τώρα αυτό που αναμένεται να συμβεί στις ευρωεκλογές. Να πάρουν μαζί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ το ένα... τέταρτο (!) των εδρών; Όλες κι όλες 5-6 έδρες από τις 21; Πού ξανακούστηκε τέτοιο πράγμα; Τουλάχιστον 7 στους 10 ψηφοφόρους να ψηφίζουν εναντίον των δύο κομμάτων - πυλώνων του συστήματος, επιλέγοντας άλλα κόμματα!
Ο σταυρός διέλυσε τους «58»! Πραγματική κίνηση - ματ εκ μέρους των Σαμαρά και Βενιζέλου η εισαγωγή του σταυρού στα ευρωψηφοδέλτια. Όλοι αυτοί οι «συνταξιούχοι μαγαζάτορες» -κατά τον ευρηματικό χαρακτηρισμό του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτη- είχαν μαζευτεί για έναν... «ιερό» σκοπό: ο καθένας από αυτούς είχε την ελπίδα ότι θα τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και έτσι θα εξασφαλίσει καλά γεράματα με τον μισθό και τις πάσης φύσεως απολαβές ως ευρωβουλευτής! Μόνος του ούτε... χίλιες ψήφους δεν μπορούσε να πάρει ο καθένας από αυτούς, το παν ήταν να μπει πρώτος στην ευρωλίστα. Με το που μπήκε ο σταυρός, η παράσταση τελείωσε. Όλοι πάνε σπίτια τους...
Έναν (!) ευρωβουλευτή θα βγάλει όλον κι όλον το ΠΑΣΟΚ από οκτώ που είχε, είναι να τον χαραμίζει για τους «58»; Μην τρελαθούμε κιόλας! Εδώ θα γίνει μάχη μέχρις εσχάτων για το ποιος θα βολευτεί σε αυτή τη «χρυσοφόρο» θέση. Είναι να τη χαραμίσει ο Βενιζέλος σε... «συνταξιούχο μαγαζάτορα»; Όχι, βέβαια. Εδώ μόνο λιτανεία δεν έκαναν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μόλις άκουσαν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα κατεβεί ο ίδιος υποψήφιος ευρωβουλευτής!
Εξευτελισμός απερίγραπτος θα ήταν για τη σημερινή σκιά του κάποτε κραταιού ΠΑΣΟΚ αν ο Σταύρος Θεοδωράκης μόνος του έπαιρνε περισσότερες ψήφους από το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και του οποίου σήμερα ηγείται ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Ευτυχώς για το ΠΑΣΟΚ, αυτός ο κίνδυνος να το πάρει το «Ποτάμι» εξέλιπε, από τι στιγμή που δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο «πρωταγωνιστής» κι έτσι το κόμμα του θα βουλιάξει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έξι έδρες τις έχει σίγουρες στο ευρωκοινοβούλιο. Θα μπορούσε ίσως και μία παραπάνω, αν δεν του είχε προκύψει αυτός ο... «νέος Τατσόπουλος», που κάθε εβδομάδα τον κάνει μαλλιά - κουβάρια στα οικονομικά θέματα. Εν πάση περιπτώσει, η ΝΔ μόνο με θαύμα θα βγάλει πάνω από τέσσερις ευρωβουλευτές, από οκτώ που είχε κι αυτή, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει πανηγυρικά.
Μένουν δέκα έδρες από τις 21. Δύο θα πάρει σίγουρα το ΚΚΕ, μία ή δύο οι ΑΝΕΛ κι από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι θα βγάλουν κι αυτοί ευρωβουλευτή αυτή τη φορά! «Του Κουτρούλη ο γάμος»!»
Έχουμε και λέμε λοιπόν: 21 συνολικά οι ευρωβουλευτές. 5-6 ευρωβουλευτές η ΝΔ και η «ενωμένη κεντροαριστερά». Μένουν 15-16. Έξι ο ΣΥΡΙΖΑ. Μένουν  9-10. Δύο το ΚΚΕ. Μένουν 7-8. Ας δώσουμε χαριστικά δύο στους ΑΝΕΛ.
Μένουν 5-6. Φυσικά στο «Έθνος» η λέξη Χρυσή Αυγή και ότι είναι πλησίον αυτής είναι απαγορευμένες. Έτσι γράφει «κωδικά» ο Δελαστίκ ότι «όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουν ότι θα βγάλουν κι αυτοί ευρωβουλευτή αυτή τη φορά!». Μόνο που δεν έχουν μείνει «υπόλοιποι», παρά μόνο η Χρυσή Αυγή.
Αυτό σημαίνει ότι ο Δελαστίκ βάσει των πραγματικών δημοσκοπήσεων που έχει δει ως συντάκτης μίας εφημερίδας σαν το «Έθνος» κρίνει ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει 5 – 6 ευρωβουλευτές. Ας πούμε και πάλι χαριστικά ότι είναι 5 και όχι 6 οι ευρωβουλευτές που θα εκλέξει η Χρυσή Αυγή. Ο κάθε ευρωβουλευτής αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό της τάξεως του 4,7%. Άρα 5*4,7 = 23%.
Απλά μαθηματικά, τα οποία διαψεύδουν τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις και επαληθεύουν έγκυρες δημοσκοπήσεις όπως του zougla.gr. Αν κανείς βγάλει ποσοστά από τα λεγόμενα του Δελαστίκ τότε χοντρικά θα έχει:
ΣΥΡΙΖΑ: 25%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 23%
ΝΔ: 16%
ΚΚΕ: 9%
ΑΝΕΛ: 7%
ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ: 5%

1 σχόλιο:

  1. Εγώ πάντως το διαβάζω αλλιώς, ΜΙΑ έδρα (μπορεί και καμία) οι ΑΝΕΛ και η έδρα αυτή στην ΧΑ.άρα έχουμε 6 με 7 έδρες για την ΧΑ, για να μη πούμε ότι μπορεί ως τότε να έχει τσιμπήσει και απο ΝΔ ακόμα μία.
    Κανά 30% ΜΕΣΑ στο νερό το κόβω ότι είναι η ΧΑ και κανά 22% άρι ο Σύριζας αλλά τον φουσκάρουν όσο γίνεται αφού ξέρουν ότι ο κόσμος πια δεν πιστεύει την πρωτοκαθεδρία τάχα μου της ΝΔ ας το πάρει σου λέει ο σύριζας δικό τους παιδί είναι.
    Η ΧΑ είναι πρώτη, όχι με μεγάλη διαφορά αλλά είναι πρώτη και πρέπει να ήταν καιρό, απο Σεπτέμβριο και δώθε.
    Προσοχή θέλει με τα ψηφοδέλτια και τις καταμετρήσεις στην εταιρεία πασοκικών συμφερόντων που τα περνάει.
    Ποιός μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα γίνεται νοθεία σε τμήματα που μόνο εκπρόσωποι των "συνταγματοξικών" θα παρεβρίσκονται;
    Επίσης θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τις τυχόν παρενοχλήσεις εκλογικών αντιπροσώπων της ΧΑ.
    Γιατί σίγουρα θα παίξει ιστορία με την λογική του εκφοβισμού για να γίνει μετά νοθεία.
    Όλα τα περιμένω απο τους σάπιους καθεστωτικούς, ειδικά κάτι βρωμύλους κουκουέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών