Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

Όπου φτώχεια και γκρίνια"... Έρχεται διασυρμός στο δήμο της Αθήνας για τη ΝΔ και ήδη τον..."κλαίνε τον πεθαμένο" τα παπαγαλάκια του Σαμαρά

'Οσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο πιο έκδηλο γίνεται ότι δεν υπάρχει ούτε μια ικμάδα ελπίδας για τη ΝΔ να πετύχει κάτι καλό στο δήμο της Αθήνας.
Όταν λέμε "κάτι καλό" διευκρινίζουμε ότι εννοούμε να σωθούν τα προσχήματα και να περάσει στο δεύτερο γύρο ο εκλεκτός του Σαμαρά, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο, κάποτε για αυτούς "ντιντής" και "κολαούζος της Ντόρας, της διαπλοκής και του Βαρδινογιάννη", Άρης Σπηλιωτόπουλος καταγγέλλεται σήμερα από τα παπαγαλάκια του Σαμαρά (antinews) ότι έχει μείνει μόνος σαν την "καλαμιά στον κάμπο" στην Αθήνα και ουσιαστικά προοιωνίζεται ότι έχει χάσει παντελώς τη μάχη καθώς ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτής της ΝΔ από την Α' Αθηνών δεν τον στηρίζει...

Αφήνουμε όμως να περιγράψει την κατάσταση στην Α΄ Αθήνας το ίδιο το antinews:

Παρασκηνιακά καρφιά, υπονοούμενα και πολλές επιθέσεις δέχεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από ορισμένους νοεδημοκράτες της Α΄ και της Β΄ Αθηνών. Ο Άρης που.....
αγνόησε τις κακές μετρήσεις επέδειξε θάρρος σε μια στιγμή που πολλοί κρύφτηκαν και μπήκε στην μάχη. Αντί να τον στηρίξουν ορισμένοι, κάνουν ότι είναι δυνατόν να τον υπονομεύσουν. Προ ημερών χρειάστηκε να τηλεφωνήσουν από το πρωθυπουργικό γραφείο στον Κώστα Καραμανλή για να πει σε ορισμένους καραμανλικούς, όπως τον Προκόπη Παυλόπουλο να αλλάξουν στάση. Η απάντηση ήταν: «Μα δεν μπορούμε. Ο Προκόπης είναι φίλος με τον Νικήτα και μισεί τον Άρη χρόνια».
Και να ήταν μόνο ο Πάκης; Η Ντόρα τι κάνει; Τίποτα και τηρεί ίσες αποστάσεις, ενώ ο αδελφός της, ο Κυριάκος δεν θέλει να ψηλώσει ο Άρης γιατί θα μπει ξανά με αξιώσεις στην μάχη της διαδοχής μελλοντικά.
Η Όλγα, η πασιονάρια του Κολωνακίου και του Ψυχικού που αρνήθηκε να μπει στην μάχη, δεν θέλει να τον βλέπει τον Άρη γιατί φαντάζεται και αυτή τον εαυτό της δελφινάκι και σκέπτεται ότι όταν έρθει η ώρα ο Σπηλιωτόπουλος εάν κερδίσει τον δήμο θα είναι δυνατός παίκτης.
Το ίδιο σκέπτονται και άλλοι, ενώ κάποιοι όπως ο Κικίλιας έχουν υποχρέωση στον Κακλαμάνη, και καταλαβαίνετε τι γίνεται. Η μόνη ειλικρινής είναι η Πιπιλή που μπορεί να είπε ότι θα ήθελε για υποψήφιο κάποιον που γεννήθηκε και ξέρει καλά την Αθήνα, αλλά θα πειθαρχήσει και θα τρέξει για τον Άρη. Οι άλλοι; Ας μην ανοίξουμε τον κατάλογο γιατί θα μεγαλώσει... 

Υ.Γ.
Μπορεί να υπονοείται ότι ο Νικήτας είναι ο.... ευνοούμενος από την παραπάνω συγκυρία, ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή είναι η αιτία που.... ξεμακραίνουν δίπλα από τον Αρούλη όλοι οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ για να μη χρεωθούν την πανωλεθρία!

Υ.Γ.2
"Αγαπιούνται" πάντως εσωτερικά της ΝΔ...Και εκτιμά ο ένας τον άλλον!

1 σχόλιο:

  1. Να μας πει το Antinews τι είδους υποχρέωση έχει ο Κικίλιας στον Κακλαμάνη;
    Τελικά την υποχρέωση την έχει ο σμπρωγμένος ή ο σμπρώχτης;
    Πω ρε πούστη μου δε βγάζεις άκρη....χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών