Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

Ο δρόμος μας δεν έχει γυρισμό

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες ο δρόμος που έχετε επιλέξει δεν έχει γυρισμό, ο δρόμος του δικαίου, της ελευθερίας και της εθνικής κυριαρχίας είναι δύσβατος γεμάτος αιματηρές αναμνήσεις, αναμνήσεις οι οποίες μας μεταλαμπαδεύουν την δύναμη των προγόνων μας ενάντια στους ξένους και εγχώριους κατακτητές μας. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται επί δεκαετίες γι’ αυτά τα ιδανικά και το έχει πληρώσει ακριβά. Με θανάτους αγωνιστών, φυλακίσεις,  λασπολογίες πληρωμένων φυλλάδων και παράνομων καναλιών, χωρίς να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω! Διότι αυτό μας πρόσταζε η μεγάλη ιδέα του ελληνισμού.

Απλέ αναγνώστη φίλε ή υποστηρικτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εάν θεωρείς το κίνημα μας εποχιακή μόδα δεν είσαι αποδεκτός στις τάξεις μας, αντιθέτως είσαι εχθρός μας. Εάν πάλι θεωρείς το κίνημα μας εκφραστεί των......
ιδεών σου, μέσα από τον καναπέ του σπιτιού σου  πάλι είσαι εχθρός μας. Ο αγώνας που δίνουμε εμείς οι απλοί αγωνιστές της μεγάλης ιδέας εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είναι μέσα από σουίτες ξενοδοχείων, ακριβοπληρωμένων βιλλών και Ζαππείων. Ο ένδοξος αγώνας των Ελλήνων εθνικιστών είναι αγώνας  δρόμου, γεμάτος δράση, αγώνας πρακτικός και όχι θεωρητικός «πολιτικάντικος». Αυτός είναι ο αγώνας που πρέπει να δώσεις και εσύ όχι επειδή στο ζητάμε εμείς, αλλά επειδή στο προστάζει το έθνος των Ελλήνων. Εμείς οι Χρυσαυγίτες Εναντίον όλων!
Είναι γεγονός το ότι, η Χρυσή Αυγή εάν δεν τηρούσε την παραπάνω φράση, δεν θα υπήρχε, διότι οι ελληνόφωνοι προδότες, δήθεν πατριώτες «προοδευτικοί» αγωνιζόντουσαν και αγωνίζονται για το χρήμα το οποίο και βάζουν πάνω από τα εθνικά συμφέροντα της Πατρίδος μας. Γι’ αυτό είμαστε διαφορετικοί από αυτούς ή όπως μας αποκαλούν αυτοί «επικίνδυνοι», γι’ αυτό δεν πρόκειται να συνυπάρξουμε ποτέ με αυτούς τους προδότες. Εμείς αγωνιζόμαστε για εθνικές ιδέες ώστε το γένος μας να έχει μέλλον ενώ αυτοί αγωνίζονται για την κερδοσκοπία, για το παρόν, για τα κουστουμαρισμένα τομάρια τους, χωρίς να σκέπτονται το καταστρεπτικό μέλλον που θα επακολουθήσει.
Απλέ αναγνώστη φίλε ή υποστηρικτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή,στις τάξεις μας δεν θα βρεις προστάτες όπως έχει Σαμαράς, ο Βενιζέλος - Τούρκογλου και οι άλλοι δήθεν υπερασπιστές της δημοκρατίας. Εμείς όπως αναφέραμε παραπάνω αγωνιζόμαστε μόνοι εναντίον όλων! Κι αν μας ρωτήσεις. Ε και τι θα κερδίσω από εσάς χωρίς να δεσμεύομαι από προστάτες; Θα σου απαντήσουμε με μια φράση του Αρχηγού μας: Την χαμένη σου αξιοπρέπεια ραγιά, εάν αυτό σου φτάνει έλα μαζί μας.
Απλέ αναγνώστη φίλε ή υποστηρικτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, εάν αποφασίσεις  να διαβείς τις πύλες του πολιτικού μας κάστρου, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις τις ιδέες για τις οποίες αγωνιζόμαστε. Δεν είμαστε ούτε ΝΔούλα, ούτε κλεφτόπασοκ ούτε εθνοπροδότες κομμουνιστές οι οποίοι χρησιμοποιούν το παλαιό κάλπικο μοντέλο της ψηφοθηρίας ώστε να αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό. Εμείς είμαστε η φωνή της αλήθειας όπου κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν δυστυχώς όμως γι’ αυτούς δεν έχουν υπολογίζει ένα σημαντικό κριτήριο το οποίο και θα πληρώσουν ακριβά, την Πίστη μας στον ελληνισμό και τον Αρχηγό μας. Θα τα πούμε σύντομα… Ερχόμαστε!
 
Κι αν βρεθεί κάποιος εχθρός στο δρόμο σου
 μην δειλιάσεις πολέμησε τον, διότι το όπλο που κρατάς στα χέρια σου χίλιους εχθρούς σκοτώνει. Το όπλο του εθνικά σκεπτόμενου, το όπλο της μεγάλης ιστορίας του γένους μας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών