Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

Εγκληματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτρέπει σε....αντιδημοκρατική εκτροπή του Σαμαρά με παράδειγμα την Ουκρανία!!

Ο τρίτος από δεξία που κρατά το πανό
Να παρέμβει τώρα ο εισαγγελέας και να θέσει "εκτός συνταγματικού τόξου" τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς προτρέπει τους πολίτες σε.... πράξεις που σκοπό θα έχουν να καταλύσουν το πολίτευμα.

Αίσθηση και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα, στη Βουλή, ο οποίος είπε ότι «μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, όμως η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας».

Ο βουλευτής, καταγγέλλοντας τα....
«μέτρα καταστολής της κυβέρνησης» κατά των απεργών και των εργαζομένων, ανέφερε και την παραπάνω φράση που θύμισε μια παρόμοια φράση του έτερου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Παναγούλη, που υποστήριξε ότι οι υπουργοί και βουλευτές της συγκυβέρνησης θα έχουν την τύχη του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη, που λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου από το εξαγριωμένο πλήθος.


Αδημονούμε για την επέμβαση του Εισαγγελέα μετά από αυτές τις δηλώσεις και των εγκλεισμό των βουλευτών και του Mr Tsipra στην φυλακή ως Προέδρου συμμορίας που θέλει την κατάλυση του πολιτεύματος!

Υ.Γ.
Μετά την πλατεία Ταχρίρ πήγαμε στην.... Ουκρανία! Ή αλλιώς από το "κακό" στο... χειρότερο για τη "Ροζ Αριστερά"

Υ.Γ.2
Μεγάλη "ρέντα" έχουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι τις τελευταίες ημέρες... Από τον Βούτση στη Γαϊτάνη και από αυτούς στον... Μπάρκα. Κάνουν ότι μπορούν για να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή!

1 σχόλιο:

  1. Όσοι οι βουλευτές και οι ψηφοφόροι του $ΥΡΙΖΑ τόσες και οι γνώμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών