Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2014

ΣΟΣ! ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ! ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!

EKLOGES-2012
Για τελευταία φορά, εφιστούμε την προσοχή στους ετεροδημότες. Η προθεσμία για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο κατοικίας τους κατά τις ευρωεκλογές, είναι μέχρι και την Παρασκευή 14 Μαρτίου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να το δηλώσετε στο δήμο του τόπου της κατοικίας σας!
Όσοι από σας δεν έχετε μεριμνήσει ακόμα, να το κάνετε τώρα! Κι όσοι –ετεροδημότες ή μη- έχετε συγγενείς, φίλους και......
γνωστούς ετεροδημότες που αδυνατούν οικονομικά να πάνε στον τόπο τους για να ψηφίσουν, έχετε την ευκαιρία ακόμα και τώρα να τους πείσετε να γραφτούν στους ειδικούς καταλόγους ετεροδημοτών! Γιατί ωραία τα λόγια της οργής και της αγανάκτησης για τους υπευθύνους της δυστυχίας μας, αλλά αν δεν τους μαυρίσετε στις εκλογές θα είναι λόγια του αέρα! Θα τους δώσετε το δικαίωμα να χασκογελάνε τη νύχτα των εκλογών και να σας βάλουνε νέους φόρους και χαράτσια την επομένη!
Μαύρο, λοιπόν, στους υπευθύνους της δυστυχίας μας! Ψήφο στη Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να πάνε οι κλέφτες φυλακή! Και να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών