Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2014

Άνοιξε το στόμα της η Πιπιλή και πετά.... βόμβες..."Τσιγκούνης" ο Σαμαράς..


Νέο καρφί από την Πιπιλή: «Τσιγκούνης ο Σαμαράς»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Η φιλαργυρία είναι η αρχή όλων των κακών"

Alphonse de Lamartine

Μεγάλο μπελά φαίνεται ότι έχουν βρει στη ΝΔ με την περίπτωση της Φωτεινής Πιπιλή. Η βουλευτής της ΝΔ όποτε ανοίγει το στόμα της για να υπερασπιστεί την κομματική γραμμή προβαίνει σε γκάφες, οι οποίες εκθέτουν την παράταξή της.
Έτσι, μετά τους χαρακτηρισμούς «ρουφιάνος» και «καρφί» που απεύθυνε προς τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, επειδή αυτός ανέφερε ονομαστικά κάποιον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ως ομοφυλόφιλο, χωρίς όμως να τον πει ψεύτη και συκοφάντη, επιβεβαιώνοντας έτσι ουσιαστικά τις καταγγελίες του, η Πιπιλή «ξαναχτύπησε» με θύμα αυτή τη φορά τον ίδιο της τον αρχηγό Αντώνη Σαμαρά!
Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση που έγινε για....
τα περισσότερα από 16.000 ευρώ τα οποία δαπανήθηκαν για τα κουλουράκια (!) που σερβίρονται με τον καφέ στις επίσημες αποστολές που υποδέχεται η Βουλή, η Πιπιλή προέβη σε μια αποκάλυψη ότι ο Αντώνης Σαμαράς «είναι τσιγκούνης. Σφιχτός από την φύση του. Για να φανταστείς μόνο μια φορά με έχει κεράσει».
Αυτή την  νηφάλια (…) δήλωση έκανε η Πιπιλή, χαρακτηρίζοντας τσιγκούνη τον Σαμαρά. Σπαγκοραμμένος, τσιφούτης, φραγκοφονιάς, δηλαδή, για να χρησιμοποιήσουμε και κάποιες άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο Λαός μας.
Αν μη τι άλλο οι απόψεις της Πιπιλή «τιμούν» ιδιαίτερα τον παριστάνοντα τον πρωθυπουργό, ο οποίος ξεμπροστιάζεται ακόμη και από τους κομματικούς του υφισταμένους.
Γιώργος Μάστορας

3 σχόλια:

  1. Μπόχα στη Βουλή από τον βόθρο

    Ήταν 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης στο Κοινοβούλιο και γινόταν ένα μικρός χαμός, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

    Διαβάζουμε:

    «Είχε πλημμυρίσει ο... βόθρος της Βουλής και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Ορισμένοι βουλευτές βρήκαν την ευκαιρία και απέδρασαν εκτός Κοινοβουλίου, αλλά άλλοι, όπως ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρ. Μαρκογιαννάκης, είχαν σοβαρότερο πρόβλημα: «Παρ' ολίγον να λιποθυμήσω από τη μυρωδιά. Ημουν μέσα στο ασανσέρ και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ποπό βρώμα. Σου ερχόταν όντως να λιποθυμήσεις» έλεγε σε συναδέλφους του βουλευτές.

    Η μυρωδιά έδιωξε και τους «συνηθισμένους» πελάτες του καφενείου, αλλά και τον κ. Κ. Τασούλα, ο οποίος προσήλθε την Τρίτη καμαρωτός στη Βουλή για να επιδείξει σε συναδέλφους του ένα παλαιό ελβετικό... ρολόι τσέπης (με χρυσή καδένα) μάρκας Cyma, που όπως έλεγε (και κανείς δεν μπορούσε να τον διαψεύσει) του το έκανε δώρο ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ».

    Πηγή: tovima.gr


    http://www.enikos.gr/politics/220036,Mp ... vo8ro.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιλησε και η μπεκρου [χικ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοίγει το στόμα η Πιπιλή ψοφάνε τα μικρόβια απο τα υψηλά ποσοστά αλκοόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών