Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 16, 2014

Το Έθνος, το κράτος, οι πολύτεκνοι και οι μουσουλμάνοι - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Το Έθνος, το κράτος, οι πολύτεκνοι και οι μουσουλμάνοι - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Στο στόχαστρο του κράτους του Μνημονίου οι πολύτεκνοι. Μετά από το κόψιμο των φορολογικών ελαφρύνσεων και των πάσης φύσεως προνομίων, μετά από την ανακήρυξη σε ΤΕΚΜΗΡΙΟ φορολογικό το να έχει μία οικογένεια πολλά παιδιά, ήλθε και το κόψιμο της ευνοϊκής μεταχειρίσεως των τέκνων μίας πολύτεκνης οικογενείας στις εισαγωγικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου.
Την ίδια ώρα που κόβεται το προνόμιο αυτό στους πολύτεκνους εξακολουθεί να ισχύει για τους... μουσουλμάνους. Είναι προφανές ότι......
για το κράτος του Μνημονίου, για το γραικυλιστάν της ξενοκρατίας, ευνοϊκότερο και προσφιλέστερο είναι να είναι κανείς μουσουλμάνος, παρά να κάνει με χίλιες στερήσεις πολλά παιδιά για την Ελλάδα.
Τι προσφέρουν όμως στο Έθνος, οι πολύτεκνοι; Προσφέρουν το πολυτιμότερο από το οποίο έχει ανάγκη η Πατρίδα μας, προσφέρουν νέους Έλληνες και Ελληνίδες, προσφέρουν ΑΙΜΑ. Ναι, το ΑΙΜΑ στο οποίο αναφέρεται το σύνθημά μας «Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή», προσφέρουν στη φυλή και μάλιστα σε μία περίοδο τραγική για το γένος μας, κατά την οποίαν το υπ’ αριθμόν 1 εθνικό πρόβλημα του Ελληνισμού είναι αναμφισβήτητα το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.
Μήπως γι’ αυτό πρέπει να τιμωρηθούν από την χούντα του μνημονίου; Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο το κράτος ενάντια στα συμφέροντα του Έθνους, τιμωρεί τους πολύτεκνους; Μήπως τελικά αυτό το κράτος, όπως είναι δομημένο, λειτουργεί ενάντια στο Έθνος;
Τι προσφέρουν στο Έθνος οι πολύτεκνοι; Την απάντηση δίνει πρόσφατη έρευνα της Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας κ. Ντυκέν, έρευνα η οποία επεξεργάστηκε και τα δεδομένα της EUROSTAT και σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα γίνεται όλο και περισσότερο μία ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας το ποσοστό των ατόμων ηλικίας άνω των 65 ετών στην χώρα μας είναι 19,4% και ευρίσκεται υψηλότερα από τον μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Να μην μιλήσουμε για συγκρίσεις με Τουρκία και Αλβανία γιατί τότε θα μας πιάσει κυριολεκτικά απελπισία. Επιπλέον από το 2011 σύμφωνα με την έρευνα οι θάνατοι έχουν αρχίσει να ξεπερνούν τις γεννήσεις.
Ο Ελληνισμός με δύο λόγια πεθαίνει, οδηγείται σε δημογραφικό τέλος και τι κάνει το κράτος μας(;) απέναντι σε αυτήν την θανάσιμη απειλή; Τιμωρεί, φορολογεί, διώκει τους πολύτεκνους! Πιστεύετε ότι αυτό γίνεται τυχαία από ανικανότητα ή βλακεία; Μάλλον ΟΧΙ!
Το πρόβλημά τους είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και γι’ αυτό οι πολύτεκνοι πρέπει να τιμωρηθούν, ενώ αντίθετα δεν έχουν πρόβλημα να γεμίσει η Ελλάδα από λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική. Ο Ίων Δραγούμης γράφει ότι όταν το κράτος είναι ενάντια στο Έθνος, τότε είναι ένα κράτος επικίνδυνο, που πρέπει να λείψει και τονίζει χαρακτηριστικά σε ένα κείμενό του: «ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!».
Μια τέτοια εποχή, όπως όλα δείχνουν, σήμερα ζούμε.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών