Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2014

Επιστολή αναγνώστη: “Καθήκον μας να μην σιωπήσουμε!”


Επιστολή αναγνώστη: “Καθήκον μας να μην σιωπήσουμε!”

«καί τινες τῶν Φαρισαίων ἀπὸ τοῦ ὄχλου εἶπον πρὸς αὐτόν· διδάσκαλε, ἐπιτίμησον τοῖς μαθηταῖς σου. καὶ ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς· λέγω ὑμῖν ὅτι ἐὰν οὗτοι σιωπήσωσιν, οἱ λίθοι κεκράξονται.» (Λουκ. 19, 40)

Μετάφραση: «Και κάποιοι από τους Φαρισαίους είπαν στον Χριστό: Δάσκαλε, πες στους μαθητές σου να σταματήσουν να μιλούν. Και αυτός τους είπε: Κι αν σιωπήσουν αυτοί, θα μιλήσουν οι πέτρες!»

Την ώρα αυτή που δέχεται πρωτοφανή επίθεση η δημοκρατία μας, την ώρα αυτή που το διεφθαρμένο καθεστώς εκτρέπεται σε απροκάλυπτη δικτατορία, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ.
Αν σιωπήσουμε, θα μιλήσουν οι πέτρες από την αδικία! Είναι καθήκον μου προσωπικό να......
μην σιωπήσω, ως πρώην μέλος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ. Ως ένας ανθρώπους που δυστυχώς έκανα το λάθος να είμαι από τους πρώτους που στήριξαν τον Α. Σαμαρά όταν αποφάσισε να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ το 2009.
Είναι καθήκον του κάθε Έλληνα που κάποτε δήλωνε «δεξιός» και πάνω από όλα εννοούσε «πατριώτης» αυτή την ώρα να ξεσηκωθεί και να ανατρέψει τους επικίνδυνους ανθρώπους που καταστρέφουν την πατρίδα μας. Το 2009 έτρεφα αυταπάτες και πίστεψα ότι ο Σαμαράς ήταν ένας πατριώτης πολιτικός που θα άλλαζε τα πράγματα.
Έτσι μας παραμύθιαζαν τα παπαγαλάκια του και κάποιοι σημερινοί πασίγνωστοι στενοί του συνεργάτες. Μας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες κι εμείς τους πιστέψαμε. Μας μιλούσαν για πατριωτισμό και αγώνα ενάντια στην διαπλοκή που εκπροσωπούσε η οικογένεια Μητσοτάκη και φυσικά το ΠΑΣΟΚ. Πόσο αστεία είναι όλα αυτά σήμερα που ο Σαμαράς αποδείχθηκε ο καλύτερος υπάλληλος της διαπλοκής.
Την ίδια στιγμή, ο σημερινός γραμματέας της ΝΔ και τότε περιφερειακός αρχικομματάρχης της ΟΝΝΕΔ με «διέταζε» να πάρω πίσω την υπογραφή μου για τον Σαμαρά, διότι ο ίδιος ήταν ακόμη με την Ντόρα (μετά πήγε με τον Σαμαρά και τον έκανε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ).
Στην συνέχεια τους ένωσαν τα κοινά συμφέροντα και τα βρήκανε όλοι τους. Τελικά, είναι αστείο τι παιχνίδια παίζει η ζωή και πως στο τέλος ξεμπροστιάζονται όλοι.
Όσοι είχαμε αίσθημα τιμής μέσα μας και πατριωτισμό, αποχωρήσαμε από την ΝΔ τον Νοέμβριο του 2011 και την διαγράψαμε οριστικά, αηδιασμένοι από τις μνημονιακές κωλοτούμπες του Σαμαρά.
Αηδιασμένοι που το κόμμα που έως τότε πιστεύαμε έγινε συνεργός στην προδοσία της πατρίδας και την καταστροφή της ζωής μας, στην ανεργία, στην φτώχεια, στο ξεπούλημα. Προσωπικά, από τότε τον πολεμώ, προσπαθώντας να διορθώσω το λάθος που έκανα το 2009.
Την ύστατη τούτη ώρα, με τρόμο διαπιστώνω ότι ο Σαμαράς και η διεφθαρμένη κλίκα του εκτρέπουν την έστω και λειψή δημοκρατία μας σε απροκάλυπτη δικτατορία, εκτελώντας τις εντολές των αφεντικών τους, των γνωστών ντόπιων και ξένων νταβατζήδων.
Επιχειρούν με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο να θέσουν εκτός νόμου και να διαλύσουν ένα ολόκληρο κίνημα, ένα ολόκληρο κόμμα, που υπάρχει και πολιτεύεται εδώ και 20 χρόνια.
Δεν τους ενόχλησε ποτέ η Χρυσή Αυγή όταν ήταν στο 0,3%. Τους ενοχλεί τώρα που κρούει την θύρα της εξουσίας. Τους ενοχλεί τώρα γιατί θα χάσουν οριστικά την εξουσία και θα τελειώσει οριστικά το φαγοπότι. Γιατί θα αποκαλυφθούν τα ψεύδη μιας ολόκληρης ιστορικής περιόδου 40 ετών, γιατί θα αποκαλυφθούν και οι απέραντες απάτες της ίδιας περιόδου.
Γιατί το διεθνές σύστημα θα χάσει τον έλεγχο της πλούσιας και σε στρατηγική θέση Ελλάδος. Τους ενοχλεί γιατί μίλησε για λογιστικό έλεγχο του παράνομου και επαχθούς χρέους χάριν του οποίου βρισκόμαστε σε κατάσταση φτώχειας και υποτέλειας.
Γιατί μίλησε απροκάλυπτα για ενεργειακή και αμυντική συμμαχία με την Ρωσία την στιγμή που ο «πατριώτης» Σαμαράς υποτάσσεται στο Ισραήλ και μοιράζει το Αιγαίο με τους Τούρκους. Η κλίκα του Σαμαρά χωρίς καμιά ντροπή κυβερνάει με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και ετοιμάζεται να συγκυβερνήσει και με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας εξαπατήσει τον κάθε απλό πάλαι ποτέ νεοδημοκράτη και τους αγώνες του. Όλα θυσία στον βωμό της εξουσίας.
Η κλίκα του Σαμαρά κυβερνάει μόνο και μόνο για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ντόπιων (καναλαρχών και εργολάβων) και των ξένων (Αμερικανών, Γερμανών, Εβραίων, Τούρκων) νταβατζήδων.
Η κλίκα του Σαμαρά και της ΝΔ σε αγαστή συνεργασία με τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ κλείνουν στην φυλακή βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για να μπορούν να ψηφίζουν τα αισχρά τους νομοσχέδια με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Φυλακίζουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να εκλέξουν τον Κουβέλη νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το φθινόπωρο με 169 ψήφους και να «μπαστακωθούν» στην εξουσία έως το 2016.
Ποιος Έλληνας μπορεί να αντέξει την ανυπόφορη παρέα τους έως το 2016; Ποιος Έλληνας μπορεί να αντέξει την καταστροφική πολιτική και τα μέτρα τους έως το 2016; Ο τρόμος της πτώσης και της απόδοσης δικαιοσύνης έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για αυτούς.
Προσπαθούν να αποτρέψουν την ώρα της κρίσης, προσπαθώντας να απαγορεύσουν με κάθε τρόπο την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές.
Ξυπνώντας ιδρωμένοι από τους εφιάλτες μέσα στα πανάκριβα σεντόνια τους, σκέπτονται κάθε πιθανό τρόπο που μπορούν να εφεύρουν για να μην υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές.
Σκέπτονται πόση νοθεία μπορεί να χρειαστεί ώστε να σώσουν έστω τα προσχήματα αν τελικά η Χρυσή Αυγή κατέβει στις εκλογές. Οι μόνοι που έχουν απομείνει αυτή την στιγμή ως ψηφοφόροι της ΝΔ είναι όσοι τους βόλεψε ή τους διόρισε και κάποιοι λίγοι, κυρίως ηλικιωμένοι, που είναι αγνοί σε βαθμό ηλιθιότητας.
Ως ένας άνθρωπος που έφαγα 10 χρόνια από την ζωή μου να αγωνίζομαι για την Νέα Δημοκρατία (από τα 18 μου ως τα 28) γιατί πίστευα ότι είναι το καλύτερο για την Ελλάδα, καλώ αυτή την στιγμή κάθε Έλληνα που κάποτε δήλωνε «δεξιός» και πάνω από όλα εννοούσε «πατριώτης» αυτή την ώρα να ανατρέψει το προδοτικό κόμμα της δήθεν δεξιάς ΝΔ που καταστρατηγεί το Σύνταγμα και τους νόμους και εκτρέπει το πολίτευμα σε απροκάλυπτη δικτατορία.
Καλώ κάθε Έλληνα να δώσει με την ψήφο του τόσο μεγάλο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή (ή την Εθνική Αυγή) ώστε την νύχτα των εκλογών τα ελικόπτερα να φυγαδεύουν τους απατεώνες της Μεταπολίτευσης προς όλες τις κατευθύνσεις.
Θ.Η.
ΥΓ: Ο αρχι-αποστάτης Σαμαράς χρησιμοποιεί εσχάτως τις γνωστές του προσφιλείς τακτικές της αποστασίας. Ότι και κάνει όμως, η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας, δυο ή 18 βουλευτές. Είναι χιλιάδες άνθρωποι πλέον…

2 σχόλια:

  1. Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που κάπου τότε (ένα μήνα πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2012) εγκατέλειψα οριστικά και αμετάκλητα το σαπιοκάραβο της Ν.Δ για το μόνο πατριωτικό κόμμα και την μόνη ελπίδα του έθνους μας την Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νέα ξενοδουλία (=νέα δημοκρατία) ποτέ δεν ήταν "δημοκρατία" και ποτέ δεν ήταν "νέα"! Δεν είανι θέμα του σαμαρά ή οποιουδήποτε μωροφιλόδοξου άλλου αρχηγίσκου της. Ηταν σκέτη εβραιομασσωνοκρατία , από παλιά καμουφλαρισμένη κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να ξεγελά και "απορροφά" (κάλπικα) τα μεσαία αστικά στοιχεία του Ελληνικού λαού που έχοντας συντηρητικές καταβολές τρέφουν σταθερή πίστη στις πατροπαράδοτες εθνικές αξίες και ιδανικά. Υπ' αυτήν την έννοια, είναι πολύ πιο επικίνδυνη για το έθνος, απ' ότι το ΠΑΣΟΚ και τα αριστερά αντεθνικά κόμματα, που έχουν δείξει ΦΑΝΕΡΑ και από παλιά ότι δεν σέβονται και καταπολεμούν τις αξίες αυτές. Λυπάμαι που θα πω ότι όποιος παραμένει ΣΗΜΕΡΑ νεοδημοκράτης ενταγμένος ψυχικά σε αυτό το υποκριτικό και εβραιομασσωνικής εμπνεύσεως άθλιο πολιτικό μόρφωμα, που έχει ξεπουλήσει τα ΠΑΝΤΑ, είναι συνειδητά ο μεγαλύτερος προδότης και ο χειρότερος εχθρός των εθνικών αξιών (!), απ' ότι οι κομμουνιστές και οι ξένες πρεσβείες! Αυτό το έχω συνειδητοποιήσει από τα 30 μου (σήμερα είμαι 56 χρονώ) και από τότε δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ "νέα δημοκρατία" και απορώ μάλιστα, πώς υπάρχουν ηλικιωμένοι και -υποτίθεται!- μεστοί εμπειριών άνθρωποι που την ψηφίζουν ακόμη....!!! Η μόνη υγιής δύναμη του έθνους σήμερα απέμειναν τα παλληκάρια και οι αντρειωμένοι νέοι και νέες της Χρυσής Αυγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών