Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 15, 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ: ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ;

5
Καθησυχαστικός σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί των «νεοναζί» της Ουκρανίας, εμφανίστηκε ο μέγας ραβίνος του Κιέβου και της Ουκρανίας Μοσέ Ρεουβέν Αζμάν, την Τετάρτη στο κέντρο Τύπου. «Δεν έχει διαπιστώσει αντισημιτισμό στη Μαϊντάν ούτε στο Κίεβο ούτε στην Ουκρανία», είπε με σιγουριά ο αρχιραβίνος, που εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε τους λεγόμενους «νεοναζί» της χώρας εθνικιστές και όχι ναζιστές: «Πρέπει, να κάνουμε τη διάκριση ανάμεσα στον εθνικισμό και το ναζισμό. Ακόμη και ο Ντμίτρο Γιάρος (σ.σ. αρχηγός του «Δεξιού Τομέα») είπε στα μέσα ενημέρωσης πως δεν είναι ξενόφοβος», συμπλήρωσε.
Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Την περασμένη εβδομάδα, με....
τον Βαντίμ Ραμπίνοβιτς, τον πρόεδρο του ουκρανικού Εβραϊκού Συμβουλίου, καλέσαμε τους επικεφαλής των κοινοτήτων και τους ραβίνους σε όλη τη χώρα και ουδείς μας επισήμανε αντισημιτικές δηλώσεις ή εκδηλώσεις».
Την ίδια γνώμη με τον αρχιραβίνο του Κιέβου, διατύπωσαν προς το Γαλλικό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του Εβραϊκού Συμβουλίου της Ουκρανίας Ίλια Λεβιτάν και ο εκπρόσωπος της εβραϊκής κοινότητας της Οδησσού Μπερλ Καρπούλκιν, οι οποίοι δήλωσαν ότι η μοναδική αντιεβραϊκή πράξη που έγινε τους τελευταίους μήνες, ήταν η εκτόξευση μιας βόμβας μολότοφ το Φεβρουάριο στον τοίχο της συναγωγής της Ζαπορόζιε, της νοτιοανατολικής Ουκρανίας και τόνισαν ότι οι εκπρόσωποι του κινήματος της πλατείας Μαϊντάν έσπευσαν να προσφέρουν την… προστασία τους στην τοπική εβραϊκή κοινότητα.
Τι τρέχει, λοιπόν, στην Ουκρανία; Είναι φανερό ότι οι διεθνείς σιωνιστές ήρθαν σε συμφωνία (ελλείψει άλλων;) με τους λεγόμενους «νεοναζί», για να κάνουν τη δουλειά τους στην Ουκρανία. Και τώρα προσπαθούν να τους «ρετουσάρουν» την εικόνα και να τους παρουσιάσουν ως απλώς «εθνικιστές», για να μην ξεφτιλιστούν δημοσίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών