Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 15, 2014

Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ: "Η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν... μείωση ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ενώ οι καθεστωτικοί βουλευτές βλέπουν εκτόξευση. Ποιος απ' τους δύο λέτε να λέει την αλήθεια; Οι κάλπες πάντως δεν λένε ψέματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται διημερίδα των αριστεριστών της ΕΣΗΕΑ, με θέμα: «Ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων για την έξαρση του νεοναζισμού, του φασισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο». Αφήνουμε ασχολίαστο αυτό περί «έξαρσης» (ενώ τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι εταίρες των στημένων δημοσκοπήσεων προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει… ύφεση) και μπαίνουμε στο… ψητό.

Βασικός ομιλητής ήταν κατά τη χθεσινή ημέρα ο πρόεδρος της Διεθνούς των δημοσιογράφων Τζιμ Μπουμέλα, ο οποίος ζήτησε «Να κάνουμε τη Χρυσή Αυγή ένα παγκόσμιο θέμα».

Τώρα το θυμήθηκε ο πρόεδρος των δημοσιογράφων να κάνει την Χρυσή Αυγή παγκόσμιο θέμα; Αφού είναι ήδη, εδώ και πολύ καιρό. Με το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών έχουν ασχοληθεί όλοι οι διεθνείς παράγοντες: και ο «πλανητάρχης» Ομπάμα, και η φράου Μέρκελ, και η Κομισιόν, και το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι (τύπου Σόρος) και όλο το… κακό συναπάντημα. Τον Τζίμη τον Μπουμέλα θα περίμεναν;

Το λόγο πήρε η συριζαία Κωνσταντοπούλου, η οποία –σε πείσμα των κάλπικων δημοσκοπήσεων- μίλησε για...
«εκτόξευση» της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως  «Η εκτόξευση του κόμματος της Χρυσής Αυγής δεν είναι τυχαία ούτε ανεξήγητη».

Ακολούθησε εκπρόσωπος του ΚΚΕ (όπου καθεστωτική εκδήλωση και το ΚΚΕ πρώτο…), ο οποίος είπε τα δικά του παραμύθια.

Τέλος, μίλησε και ο γενικός γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (του διαβόητου ΚΙΣ), Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ με… δικό του  θέμα: «Η λήθη του Ολοκαυτώματος, η παραποίηση της ιστορίας, η ξενοφοβία και ο αντισημιτισμός είναι οι πύλες εισόδου του Νεοναζισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

(ΥΓ) 1: Τώρα που… πέφτει η Χρυσή Αυγή, θα περίμενε κανείς ότι όλο αυτό το γαϊτανάκι θα σταματούσε. Βλέπουμε όμως ότι συνεχίζεται και εντείνεται. Που σημαίνει ότι τους έχουμε γίνει εφιάλτης!

(ΥΓ) 2: Και που είσαι ακόμη…

2 σχόλια:

  1. Αποκλειστική συνέντευξη στο elnewsgr.

    -------------Πότε αισθανθήκατε ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε το κίνημα της Χρυσής Αυγής; Τι ήταν αυτό που σας ώθησε και πότε αποφασίσατε να γίνετε μέλος;

    --Το 1996 αποτελεί ένα έτος σταθμό στη ζωή μου, επειδή τότε ήταν που προσχώρησα στις τάξεις του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό το οποίο με ώθησε ήταν αφ' ενός μεν η προσωπική έλξη που ένοιωθα για κάθε τι που είχε σχέση με τα εθνικά θέματα, αφ' ετέρου δε η αγωνιστικότητα των μελών και στελεχών του κινήματος.

    -------------Πως νιώσατε όταν συνειδητοποιήσατε ότι μια μερίδα του Ελληνικού λαού σας επέλεξε ως εκπρόσωπο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; Και τι είναι αυτό που σας έχει ενοχλήσει από την μέχρι τώρα παρουσία σας στη Βουλή;

    --Όταν συνειδητοποίησα ότι εξελέγην βουλευτής, πραγματικά η έκπληξη για μένα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Γρήγορα όμως την ξεπέρασα και προσπαθώ καθημερινά στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων που με στήριξαν. Από τη μέχρι τώρα παρουσία μου στη βουλή, αυτό που με έχει ενοχλήσει κυρίως είναι η εμφανής εντός του κοινοβουλίου αδιαφορία από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών, για τα πραγματικά προβλήματα του λαού, καθώς και η ενδοτική τους στάση στα εθνικά μας ζητήματα.


    Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: “Τα σχέδια εναντίον του Έθνους θα αποτύχουν”
    Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012 - 13:46



    KAI META ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ....αλεξοπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ήσουν παλαβιάρα μπορεί να σε δεχόμασταν και εσένα, είσαι ζωηρή δεν λέω...
    Καλά τα λές Ζωούλα, εκτοκτευόμαστε και αναγκάζεται ο Σαμαράς να εξαγοράζει βουλευτές απο τον φόβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών