Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 10, 2014

Προσκύνησαν τους σιωνιστές Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας: εντολή Χάρις για κοινή γραμμή κατά της Χρυσής Αυγής


Προσκύνησαν τους σιωνιστές Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας: εντολή Χάρις για κοινή γραμμή κατά της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος
Τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο για την επίσκεψη του αρχισιωνιστή Ντέϊβιντ Χάρρις και για τις εδώ επαφές του (γιατί άραγε, έχουν κάτι να κρύψουν από τον ελληνικό λαό;), αλλά ευτυχώς υπάρχει και το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο), το οποίο φροντίζει να μας πληροφορεί για τους εν Ελλάδι υποτελείς του παγκόσμιου σιωνισμού.
Δεν συναντήθηκε, λοιπόν, μόνο με τον μεγάλο πασοκάρχη Ευάγγελο η πολυμελής σιωνιστική αντιπροσωπεία, αλλά και με το μισό υπουργικό συμβούλιο και βέβαια και τον φον Αντωνάκη (όπως προβλέψαμε με προχθεσινή μας ανάρτηση, σίγουρα δε έπεσαν και οι δέουσες… προσοχές, στις οποίες ο φον ήταν πολύ… ζωηρός – αν και ασθενής…), αλλά και με τον mister Tsipra και την αριστερίστικη παρεούλα του, και με το μισό υπουργικό συμβούλιο και με τη μισή βουλή.
Ιδού τι αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι σιωνιστές στην ιστοσελίδα του ΚΙΣ:

«Στις 5 και 6 Μαρτίου 2014 πολυμελής αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής AJC, με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Στάνλεϋ Μπέργκμαν και τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Ντέιβιντ Χάρις, επισκέφθηκε την Αθήνα και είχε υψηλόβαθμες συναντήσεις… Η αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΚΙΣΕ κ. Βενιαμίν Αλμπάλα, είχε συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη  κ. Νίκο Δένδια, τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο μαζί με τον γεν. γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γιώργο Καλαντζή, καθώς και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο κ. Χάρις είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να δεχθεί το σύνολο της αντιπροσωπείας. Επίσης, ο κ. Χάρις, ο κ. Ρίτσαρντ Μπέρκμαν πρόεδρος του Κυβερνητικού Συμβουλίου της AJC, o κ. Τζον Σαπίρο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος του Εκτελεστικού της AJC, και ο επιχειρηματίας κ. Μάθιου Μπρόνφμαν, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΚΙΣΕ  κ. Β. Αλμπάλα και τον γεν. γραμματέα κ. Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του στη Βουλή, με την παρουσία της κας Ρένας Δούρου και του κ. Νίκου Παππά.
 Η αντιπροσωπεία ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στην Αθήνα με γεύμα εργασίας με μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδος-Ισραήλ,  στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές κ. Κώστας Καραγκούνης, κ. Βασίλης Κικίλιας, κα Άννα Ασημακοπούλου, κα Άντζελα Γκερέκου, κ. Βασίλης Οικονόμου, κ. Γαβριήλ Αβραμίδης και κ. Νάσος Αθανασίου».
Και ποια ήταν τα θέματα των συναντήσεων του αρχισιωνιστή με τους εν Ελλάδι εκλεκτούς του;
«Κοινά θέματα που επισημάνθηκαν σε όλες τις συναντήσεις ήταν οι ιστορικοί δεσμοί και η συμβολή του ελληνισμού και του εβραϊσμού στην ανθρωπότητα, και στις αρχές του Δυτικού Πολιτισμού. Συζητήθηκαν ακόμη οι διεθνείς εξελίξεις, ο ρατσισμός και η σθεναρή στάση της Ελλάδας κατά του νεοναζισμού…».
Τέλος, ιδού και οι εντυπώσεις που απεκόμισε ο αρχισιωνιστής από τις συναντήσεις με τους ανθρώπους του στην Ελλάδα:
«Σε όλες μας τις συναντήσεις είδαμε δυναμική υποστήριξη των στρατηγικών δεσμών με το Ισραήλ και με τις ΗΠΑ, καθώς και καταδίκη του ρατσισμού συμπεριλαμβανομένης και της νεοναζιστικής ιδεολογίας που προωθείται από την Χρυσή Αυγή».
(ΥΓ) 1: Εμείς ξαναρωτάμε και πάλι: γιατί τα ΜΜΕ και όλοι όσοι συναντήθηκαν –εκτός του Βενιζέλου- με τον αρχισιωνιστή, το έκρυψαν επιμελώς; Λέτε να τους έπιασαν οι… ντροπές ή μήπως κάτι θέλουν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό;
(ΥΓ) 2: Δεύτερη, ακόμα πιο… αφελής ερώτηση: τι σχέση είχε η επίσκεψη αυτή του αρχισιωνιστή και της κουστωδίας του με την «τελική λύση» του προβλήματος της Χρυσής Αυγής, που ετοιμάζει σύσσωμο το σάπιο πολιτικό σύστημα;
(ΥΓ) 3: «Σε όλες μας τις συναντήσεις…». Άρα και ο mister Tsipras «υποστηρίζει δυναμικά τους στρατηγικούς δεσμούς με το Ισραήλ και με τις ΗΠΑ». Oh yes!
(ΥΓ) 4: Τελικά, δεν είναι να μπλέξει κανείς μαζί τους, είναι πολύ… μαρτυριάρηδες αυτοί οι σιωνιστές! Και ξέρουν πολύ καλά την τέχνη του… outing!
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

1 σχόλιο:

  1. Mαζί με τον λευκό...Εβραίο Δαυϊδ Χάρρις έφθασε και ο ο γενίτσαρος Άντυ Μανάτος, που έχει καταβροχθήσει εκατομμύρια για να προωθήσει τα ελληνικά συμφέροντα στο εβραιοκρατούμενο Κογκρέσο και τώρα δωροδοθήκε από τους σιωνιστές για να βάλλει κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων πατριωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών