Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

Ο Σαμαράς θεωρεί ζητιάνο τον Λαό και μοιράζει ψίχουλα


Ο Σαμαράς θεωρεί ζητιάνο τον Λαό και μοιράζει ψίχουλα

Στην λογική του «ζήτουλα» κινούνται στην κυβέρνηση, με τον Σαμαρά να προσβάλει τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των συμπατριωτών μας με την περιβόητη εξαγγελία του ότι θα μοιράσει 500 εκατομμύρια ευρώ σε ένα εκατομμύριο συμπατριώτες μας.
Ήδη, τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης άρχισαν τις θριαμβολογίες, μπας και πειστεί κανένας και ψηφίσει τη ΝΔ στις ευρωεκλογές. Για να κατασκευάσουν το υποτιθέμενο πλεόνασμα έπρεπε προηγουμένως να διαλύσουν την οικονομία μας, να μειώσουν μισθούς και συντάξεις, να καταργήσουν τα επιδόματα, να....
διαλύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία, να οδηγήσουν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, να κλείσουν μαγαζιά, να κατάσχουν σπίτια, να καταδικάσουν τον Ελληνικό Λαό στη φτώχεια, την ανέχεια, την απόγνωση, τις αυτοκτονίες.
Μετά απ’ όλα αυτά έχουν το θράσος να πετούν ορισμένα ψίχουλα στα πιο ταλαιπωρημένα τμήματα του Λαού μας, πιστεύοντας ότι έτσι θα τους ξεγελάσουν για μια ακόμη φορά. Αυτό το ξεροκόμματο θα δοθεί τώρα μόνο, υπό μορφήν δώρου Πάσχα. Αν, όμως, η ελεημοσύνη αυτή δοθεί μια φορά, τα εθνοκτόνα μέτρα του μνημονίου ήρθαν για να μείνουν διαπαντός. Τα ελάχιστα χρήματα θα εξανεμισθούν σχεδόν αμέσως, ενώ τα μέτρα θα συνεχίσουν να κάνουν τη ζωή των Ελλήνων ακόμη πιο δυσβάσταχτη.
Και μέσα σ’ όλα αυτά ο πολιτικός παχυδερμισμός του Σαμαρά να ξεπερνά κάθε όριο ανηθικότητας και προκλητικότητας, θεωρώντας ότι οι ψηφοφόροι θα τσιμπήσουν σαν ψάρια και θα τους προτιμήσουν στις κάλπες του Μαΐου. Το μόνο που συναγωνίζεται την αναλγησία της κυβέρνησης είναι το θράσος που την διακατέχει και την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, όσο καιρό συνεχίζει να καταδυναστεύει τον τόπο. Σε δύο μήνες, όμως, από τώρα θα αρχίσει η αποδόμηση της αντεθνικής και αντιλαϊκής αυτής κυβερνητικής συμμαχίας, που ρήμαξε την Πατρίδα και το Λαό.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών