Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

Νότος press: “Η Αρεόπολη ψήφισε Χρυσή Αυγή!” - Σπυριά βγάλανε στη Συγγρού ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πολύ χαλάστηκαν τα παπαγαλάκια της Συγγρού για την γιούχα στον Βαρβιτσιώτη και την αποθέωση Κασιδιάρη. Ξυδάκι, κάνει καλό!

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ ενός τοπικού μέσου που κατέγραψε αντικειμενικά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση στη Μάνη. Υπενθυμίζουμε ότι τα παπαγαλάκια του Μαξίμου προσπάθησαν άμεσα να παραπληροφορούσουν την κοινή γνώμη, όμως τα βίντεο που υπάρχουν αποκαλύπτουν την αλήθεια.

ΜΑΝΗ: Η Αρεόπολη «ψήφισε» Χρυσή Αυγή και καταδίκασε την Κυβέρνηση. Στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπουργού Ναυτιλίας, πολίτες της Αρεόπολης «καταψήφισαν» την κυβερνητική πολιτική κατά την επέτειο της 17ης Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ NOTOΣ PRESS...




 

Κατά την κατάθεση στεφάνων στον μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον Λάκωνα Υπουργό με τις φράσεις «έξω προδότη», «έξω από τη Μάνη», «λαμόγιο φύγε…».
Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό. Επιδοκίμασαν την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο καταχειροκρότησαν όταν κατέθεσε στεφάνι ως βουλευτής.

Ίσως κάποιοι αμφισβητήσουν την καθολικότητα της λεκτικής αποδοκιμασίας του Υπουργού, ότι δηλαδή ενδέχεται να προήλθε από κάποιους μόνον οπαδούς της Χρυσής Αυγής και όχι από το σύνολο των πολιτών. Όμως το ζεστό και πυκνό χειροκρότημα επιβράβευσης του Ηλία Κασιδιάρη δεν μπορεί να είναι στημένο. Αντιθέτως....



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών