Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

Οι ανακρίτριες καλούν σε απολογία 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές... Τα πολιτικά φερέφωνα του καθεστώτος θα πάρουν την απάντησή τους από το Λαό!


Σοκ και δέος στο Καθεστώς προκαλούν οι φυλακισμένοι βουλευτές μας! Άρση ασυλίας μόνο για τους υπόλοιπους...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι υποκρίτριες - ανακρίτριες έστειλαν και τις κλήσεις σοτυς 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να απολογηθούν για Διεύθυνση και Ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
 
Δεν τολμούν να φέρουν στη βουλή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους υπόλοιπους έγκλειστους βουλευτές μας, για τους οποίους οι διεφθαρμένοι του εφετείου έχουν ανακαλύψει νέες φαιδρές και ανυπόστατες κατηγορίες.
Η παράνομη κυβέρνηση του μνημονίου, η αντισυνταγματική βουλή των 294 και οι επίορκοι δικαστές-ενεργούμενα του Σαμαρά έχουν γίνει ένα! Πήγε περίπατο η διάκριση των εξουσιών και καταλύθηκε το Σύνταγμα.
Η βουλή την επόμενη Τετάρτη 30 Απριλίου καλείται να......
αποφασίσει για την άρση ασυλίας των βουλευτών μας Αντώνη Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Κώστα Μπαρμπαρούση.
Αυτό έπραξε ο νεοδημοκράτης πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης που έσπευσε να πραγματοποιήσει τις εντολές των εγκάθετων ανακριτριών. Ούτε λέξη φυσικά για τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές και τον Αρχηγό μας.
Τρέμουν τα μνημονιακά κατακάθια, γιατί αν ο ελληνικός λαός τους δει έστω και για μία στιγμή στη βουλή, η εικόνα αυτή θα σημάνει και το πολιτικό τέλος της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ο τρόμος τους είναι τόσο μεγάλος, που συζητούν ακόμη και τη λήψη απόφασης, χωρίς καν την απολογία τους. Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται μόνο σε τριτοκοσμικές μπανανίες και στο ελλαδιστάν-μπομπολιστάν των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων.
Ο πανικός θα γίνεται περισσότερο εμφανής όσο παιρνούν οι μέρες και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, που θα σημάνουν και το οριστικό τέλος της απάτης, της διαφθοράς και της προδοσίας τους.
Υ.Γ.: Θα έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξουν στην συγκεκριμένη ψηφοφορία οι βουλευτές της δήθεν αντιπολίτευσης.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ δεν υπάρχει για τους διωκώμενους βουλευτές, οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου έχουν ταράξει συθέμελα το σαθρό Σύστημα, νέες αποκαλύψεις αναμένονται και βέβαια οι εκλογές έρχονται και όλοι τους τρέμουν την λαϊκή κατακραυγή
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 2=Ο ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΙΟΙ ΘΕΛOΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡOΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΛΗΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΗΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΧΩΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών